AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Milli Takım(Grup Maçları)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 08/09/2006 :  23:55:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hakan Şükür sevsekte sevmesekte oynayacak. En azından adam canıyla başıyla oynuyor. Eskisi gibi değil, lakin savunmayı korkutuyor. Pres yapması, koşması yeter. Eskidende topu süremezdi ki, koşardı pas atardı Hakan'ın attığı gollerin kaçı ayakladır? Hemen hemen hepsi kafa golüdür. Top zaten süremezdi. Fatih Tekke'yi gördük. İllaha zenit forması mı lazım? Bi pres yapar, bi koşar ama yokoğlu yok.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

ronaldo777
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/10/2006 :  13:03:52  Bilgileri Göster  ronaldo777'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
TheBodyGuard tarafından yazılan:

Bence de A Milli Takımımız ilk maçında pek umut vermedi. Açıkçası böyle devam ederse bu gruptan çıkma şansımız yok. Belki galibiyetle başlamış olabiliriz fakat Malta'yı 2-0 gibi bir skorla yenmek marifet değil. Ben en az 5 fark beklediğim karşılaşmada ilk 60 dakikada gol atamadığımızı görünce hayal kırıklığına uğradım. Hele de Almanya - San Marino maçını izledikten sonra...

[blue]bencede böyle..blue]

Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 11/10/2006 :  22:46:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"Return Of The King" demek istiyorum ya. Hep inandım her zaman da inanıcam ben bu adama.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000