AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Milli Takım(Grup Maçları)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 08/09/2006 :  18:10:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Doğru, Fatih Terim bizden daha iyi bilir tabiki. Ona bir sözüm yok. Heyecanını kaybettiğini düşünmüyorum. Heyecanı azalmış olsa bile bu zamanın verdiği bir görmüş-geçirmişlikten kaynaklanıyordur. Tecrübesine güvenim sonsuz ama hata yapabileceği, yanlış kararlar verebileceği de bir gerçek. Kimse kusursuz değildir.
Ümit Özat'ı o kadar küçümsemeyin. En azından Hakan Şükür'den daha iyi çalım atıyor

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 08/09/2006 :  18:17:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir de taraftarlara yapmasa şu ortaları daha güzel olucak ama:), yok şaka bir yana gerçek bir profesyonel, gerçek mevkisinde oynatılmadığı halde gıkını bile çıkarmıyor tam bir görev adamı.
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 08/09/2006 :  18:27:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya hocam yapma, adam ellerini açarak orta yapıyor. Bakınız Zico bile oynatmayacak neredeyse. Görev adamı olabilir nereye koyarsan koy oynar. Ama yavaş çok yavaş. Velhasılı ben pek sevmiyom :)

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 08/09/2006 :  19:10:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yahu ben de şaka yapıyorum zaten :) Fener maçlarında Ümit Özat'ın attığı çalımlara bayılıyorum :)Arkadaşlarla maç izlerken adeta yarılırdık gülmektenAma uzun zamandır çalım attığını göremedim.Özledim yahu

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 08/09/2006 :  23:10:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hakan Şükür gol pozisyonlarına giriyor olabilir; ama bunların on tanesinden birini bile değerlendiremediğini hepimiz biliyoruz. GS maçlarında da farklı bir oynayış sergilemiyor. Çok iyi kafaya çıkması tek artısı; başka bir şey sayamam şu an. Hakan, eski Hakan değil; bunu kabullenin artık. Bugün çıkan haberlere göre de bırakmayı düşünüyormuş zaten milli takımı. Bakalım ne olacak...

Beğenmediğiniz Ümit Özat, şu an Türkiye'deki en yüksek orta oranına sahip kişiler arasında. Ümit cezalı olduğu için, yedeği bile olamayacak Orhan Ak'ın yedeği, Ergün oyuna giriyor. Cezalı olmasa, yine Ergün'ün oynayacağını mı sanıyorsunuz?

Neyse, grubun diğer takımlarının da çok iyi oynayamadığını düşünürsek, çıkma ihtimalimiz hala var. Ama takımda da değişiklikler yapmak şart.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000