AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Galatasaray nereye gidiyor?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 10/09/2006 :  01:13:28  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Üst üste alınan beraberliklerle gelen puan kayıpları,kaçan penaltılar ve zevksiz oyun....

Açıkcası oynadığı futbol tatmin edici değil,şişirme toplarla gol atmaya çalışıyor geçen seneden eser yok Hakan Şükür oynamaya devam ettiği sürece Fransa milli takımı gibi beraberlik takımı olur çıkarız..Geçen sene ilk golü atan ve maçı koparan biz,bu sene ilk golü yiyen biz ve maçı toparlayacam diye uğraşan ve tedirgin oynayan yine biz..Böyle giderse GS CL de birşey yapamaz hiç umutlanmasın Gs taraftarı iyice karamsarlaştım açıkcası...!

*CK

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 10/09/2006 :  01:20:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet katılıyorum. Böyle oyun olmaz. Rezalet, ön libero dedi Gerets aldılar, ama tık yok. Böyle giderse çok kötü olacak...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 10/09/2006 :  13:39:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence biraz beklemelisiniz.Fenerbahçe'nin de yaptığı transferler oturmuş denemez.Bu hafta Fener'in galibiyeti Galatasaray'ınki gibi bir beraberlik de olabilirdi.2,3 hafta beklemekte fayda var uyum için.
Ayrıca Galatasaray uzun toplarla oynadığı sürece Hakan Şükür takımda kalmalıdır.Onun arkadan gelen oyuncunun önüne indirdiği topları Türkiye'de hiç kimse indiremez.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 10/09/2006 :  15:40:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya ben çok merak ediyorum bu Carrusca'yı niye aldılar? Adam ilk hafta 56 dk. oynadı. Bir daha kadroda bile yok. Ümit Karan ve Okan da yok. Yönetim ile Gerets arasında bir sorun var gibi..

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 11/09/2006 :  13:35:44  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
umutcanuğuz tarafından yazılan:

Bence biraz beklemelisiniz.Fenerbahçe'nin de yaptığı transferler oturmuş denemez.Bu hafta Fener'in galibiyeti Galatasaray'ınki gibi bir beraberlik de olabilirdi.2,3 hafta beklemekte fayda var uyum için.

Fenerbahçe ile niye bağdaştırıyorsun bu durumu anlamadım.Konumuz Gs nin üst üste aldığı beraberlikler bizim takımda kim yeni ki uyumdan söz ediyorsun ayrıyetten.Geçen sezonun aynı kadrosu,daha önceki alınan beraberlikler Gs nin lige hazır olmadığının bir göstergesi bana sorarsanız.Carrusca alındı onunda bir katkısı yok girdiği zaman oyuna etkisiz bir eleman gibi dolaşıyor sahada,Okan ı Gerets istememiş diye efenim oynatmıyor yönetime tavır almış heralde;Denizli maçı öncesi Ümit Karan sakat değil kadroda yok Gerets ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim böyle giderse Gs ilk yarıyı çok feci bir puanla kapatır Cl de de kötü sonuçlar alırsa Gerets ligin sonunu göremez

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 11/09/2006 :  14:18:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bişey demeyeceğim.İlk savunamamı verdiğim andan işler sarpa saracak.Tamam ne diyorsan haklısın.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000