AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Galatasaray nereye gidiyor?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 13/09/2006 :  01:12:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Doğru söylüyorsun hocam. Galatasaray'ın gole ihtiyacı varken takımın en ofansif iki oyuncusu olan İliç ve Hasan'ın oyundan alınması büyük hataydı. Ancak Hakan Şükür de oynamış olsaydı yine de skorun değişeceğini pek sanmıyorum. Bana göre bu maçta Hakan da etkisiz kalırdı. Çünkü rakip takım gerçekten çok güzel savunma yaptı. Kutlamak gerekir.
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 13/09/2006 :  01:17:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hakan Şükür ne yapar eder atardı bence :), Fizik yapısının iyi olması ona avantaj sağlıyor, özellikle boyu. Fark ettiyseniz Bordeux takımının siyah bir forvet oyuncusu vardı, nasıl cüsseli ve dev gibi bir adamdı, kaç defansı solladı kalıbıyla, ama bitiriş yapamadı. Hakan Şükür'de bunun gibi boy avantajını kullanıyor işte...

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 13/09/2006 :  01:31:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yanlış hatırlamıyosam ismi Darcheville'ydi. Galatasaray defansını baya bi rahatsız etti. Zaman zaman kalıbıyla çoğu defans oyuncusunu geçti. Fakat Uruk-Hai hocamında dediği gibi son vuruşlarda biraz şanssızdı. Ama benim demek istediğim bu adam çok güzel çalım atabiliyor. Hakan Şükür'de bu yok. Olduğu yerden kafayla top indiriyor sadece. İndirse bile tamamlayacak oyuncu yok Galatasaray'da. Ne Ümit Karan ne de Necati...
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 13/09/2006 :  01:58:57  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hakan da olsa birşey farketmezdi Galatasaray takım olarak iyi değildi.İliç ortasahada oynadığı sürece bir varlık gösteremez bunu forvet oynadığı zaman daha net görüyoruz.Ayrıca Gerets in Hasan ile İliç i niye çıkarttığına bende bir anlam veremedim pas yapan 2 adam çıkıyor defansif ağırlıklı adam giriyor..Ümit Karan ın yerine Kabze yi alıp,İliç i yanına Necati yi de arkaya kaydıracaktı belki gol pozisyonlarına girebilirdik..Yani açıkcası Gerets yenilmekten korktuğu için skoru korumak adına değişiklik yaptı,baktı gol atamıyor takım hiç olmazsa gol yemeyelim dedi..

Ayrıca Necati nin kale önünde kaçırdığı pozisyon tam bir fiyasko Necati bu sene çok kopuk oynuyor nerdeee geçen seneki Necati..!

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 18/09/2006 :  00:06:05  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hele şükür 2.galibiyetimizi bir derbiden aldık..Genel olarak iyiydik kontrollü oynadık çok gol pozisyonlarına girdik
1-0 oldu bizim oldu bundan sonra iyi günler bekliyor bizi bir de derbiden alınan 3 puan moral olacak

*CK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000