AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Galatasaray nereye gidiyor?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

kara huvari
Üye

Turkey
İleti 128

İletim - 19/09/2006 :  21:56:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
zaten akan şükürü karşı takım iki kşi ile durdurmaya çalışıyorr bölece karşı takım bir kşi eksiliyorrr buda iyi avantaj

binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde
Sayfanın En Üstüne Git

alperrain
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 20/09/2006 :  12:09:22  Bilgileri Göster  alperrain'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valla bu sene bütün takımlar kötü oynuo,şampiyonluk son haftaya kadar 2 den fazla takım arasında geççek bence,galatasarayın oturmuş kadrosunda inamoto gibi bişey yapmayan futbolcular var.yıldız oyuncusu yok.fenerde yeni gelenlerin hepsi formsuz ve form tutmaya da niyetli deiller.beşiktaştakiler de kavga etmeseler daha iyi oynarlar.bu sene şampiyonluk her takım için çok zor olcak kesin

atamıyorum,kalemsiz asla yapmam
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 22/09/2006 :  01:01:53  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
fatih52 tarafından yazılan:

Beşiktaş'lı olmama rağmen Hakan Şükür'ün penaltı yaptırmasına sevindim açıkçası, n'apim seviyorum bu adamı yaa :), işin komik tarafı ise Galatasaray'ın 36'sına merdiven dayamış Hakan Şükür sayesinde maçlar kazanması.

36 değil 35 ayrıca adamda 18 lik delikanlı ruhu var:)) vücuduna yenik düşmediği sürece oynayacağını söyledi.Hakan ın şu anda bir alternatifi yok takımda bir baba gibi Gs onunla bambaşka bir ruh kazanıyor..
Temennim Manisa nın şampiyon olması 2 maçtır 5 er gol atıyorlar helal olsun kupada İstanbulspor a da atmışlar 5 tane değinmeden geçemeyecem :D

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 23/09/2006 :  23:07:36  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yine rezil bir mücadele ile ilk mağlubiyetimizi aldık..23 dk da 2 gol yiyen Gs Şampiyonlar liginde ne yapar önümüzdeki günlerde görecez..Çarşamba Liverpool sınavı öncesi büyük bir moral kayıbı oldu bizim için
Bu kopuk futbolla bir yere gidemeyiz yerden değil hep havadan şişirme toplarla oynuyoruz ve ortasahada pas yapamıyoruz
Gerets yine bir cinayet işledi Gökdeniz gibi bir adamın karşısına Ferhat ı koydu geçen sezon Fb maçında olduğu gibi ve 2 golde o kanattan geldi..Jeton geç düştü tabi sonra Orhan ı almak aklına geldi İnamoto desen sahada silik hep nasıl 90 dk oyunda kalıyor
Okan-Tolga-Carrusca nerde kadroda dahi yoklar,kısaca Gerets ne yapmaya çalışıyor?

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 24/09/2006 :  01:43:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tolga ve Caruscca sakat, Okan niye oynatmıyor anlamadım, Mehmet Topal dediler ilk maçta göklere çıkardılar, nerede? Yok bu adam katil bu adam futbol katili bilmiyor ki n'apsın. Ya Lucescu süper adam defansif oynatıyodu ama süperdi. Şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık şampiyon olduk. Beşiktaş'ı şampiyon yaptı. Of of bu takım böyle hallere düşecek takım mıydı?

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000