AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Enless online
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

muratix
Üye

Turkey
İleti 201

İletim - 10/09/2006 :  17:04:02  Bilgileri Göster  muratix'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar oyuna başlıyorum çok küçük bir yer var ve sadece keçi kesebiliyorum başka hiç birşey olmuyo yani böyle diğer yerlere gidebiliyor muyuz? gidebiliryorsak nasıl gidebiliyoruz? lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 10/09/2006 :  19:30:17  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1 level olduğunda bir gemi var haritada oraya git orda bir geçiş var içine gir.
Sayfanın En Üstüne Git

muratix
Üye

Turkey
İleti 201

İletim - 10/09/2006 :  20:20:34  Bilgileri Göster  muratix'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nasıl lvl 1 olunur yazar mısız?

Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 10/09/2006 :  21:13:09  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yuh:) keçi keserek biraz oyunu öğren sana accountumu veririm ben bıraktım oyunu(oyunun en zenginiyim)
Sayfanın En Üstüne Git

muratix
Üye

Turkey
İleti 201

İletim - 11/09/2006 :  07:01:15  Bilgileri Göster  muratix'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunna yeni başladığım için bu kadar soru yazıyorum hemen kızma

Sayfanın En Üstüne Git

muratix
Üye

Turkey
İleti 201

İletim - 12/09/2006 :  14:33:11  Bilgileri Göster  muratix'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bana endless online de accaunt veren var mı? lütfen çok lazım
msn adresım:muratyaman_galatasaray@hotmail.com şimdiden teşekkürler

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000