AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Battlefield Serisi ve Modları
 multiplayer da türk server war mıı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

torres17
Üye

Turkey
İleti 1042

İletim - 17/09/2006 :  21:10:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler bf2 de multiplayer oynamaya bayılıorum ama serverları hep çin almanya amerika vb ülkeler kiralıyo warsa bildiğiniz server lütfen cvp yazınnnnnnn

"yol arkadaşım; gördünmü, duydunmu olup bitenleri, kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri"

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 27/09/2006 :  13:39:52  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bf2 yi o nedenle bıraktım.hiç Türk server ı yok,diğer serverlarda ise ping 300-400 e çıkıyor :S
Sayfanın En Üstüne Git

Undertaker_Kane
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 31/12/2006 :  18:34:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
e peki neden türkler hiç kurmuyor bende online için oynarım o oyunu pek sorun yaşamadım ama türk server da hiç görmedim
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 01/01/2007 :  13:29:52  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence kimse bf2 oynamadığı için Türkler sunucu açmadı.
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 30/06/2007 :  12:39:58  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayır, tam 8 Türk sunucusu var. Fakat o sunucuların adları İngilizce veya Almanca yazıldığından dolayı insan onların Türk sunucusu olduğunu anlayamıyor. Bende girmiştim bir kere; Alman sunucusu sanıyordum ama Türk sunucusu çıktı..
Sayfanın En Üstüne Git

ozgurozkan
Üye

İleti 11

İletim - 21/08/2007 :  04:19:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaf arkadaşlar türkiye de ranked kurmak yasak o yüzden yok.olanlar da gurbetçiler tarafından yapılmış biz bi web forum tabanlı kurduk oraya bekleriz yani imzanız battlefielddaki puanlarınız oluyo.daha yeni kurduk ama bekleriz

[url=http://battlefieldseriesservers.tr.gg/][/url]
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000