AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 The Crims
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 24/09/2006 :  20:22:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
The Crims hakkında tüm iletiler buraya lütfen, kısaca oyunda kendimi tanıtayım, 2 ayrı hesabım var birincisi Gangster saygınlık 151, Silah ve Zırh= mp5 ve deri ceket ikincisi Soyguncu saygınlık 128, Silah ve Zırh= uzi ve bez.

Oyuna www.thecrims.com dan ulaşabilirsiniz, sizlerin de bilgi ve yorumlarınızı bekliyorum.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 24/09/2006 :  21:05:40  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence hızlı para kas ve kendine bir nomex ve colt al(ölüm makinesinden iyidir! www.thecrims.biz 'e girin(kapanmadıysa) özelliklerinizi yazın silahlı seçin gücünüzü gösterir(ne kadar gücünüz olduğunu görüp hangi suçu işleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz) silahınızı ona göre seçin.

nomex ve ölüm makinası (colt da olabilir) zor alınacak değillerdir.

paranız oldukça bira fabrikası zor anlar için bi üstünün fabrikası(adını unuttum) kurun. biradan 2-3 olursa yararınıza;) bir klüp alın ismi ilgi çekici olmasın girişi 200$ yapın(max) içecekleri maxlayın ve klübünüze girip kendi ürettiğiniz içkileri kullanın. para için klüpten satmayın farklı yollar var;)

fahişeleri kullanın ama paralarını toplamayın eğer olur da zora düşerseniz "hepsini topla" ile eski günlerinize dönebilirsiniz;)

uyuşturucular staminayı artırmamaya başlayınca(100 kokain =%0.10???) ve 1-2 saat online iseniz , grup bulduysanız direk detox yapın seri soygun yapan bir grupsa katlar parayı değer yani.

edit: tutorial gibi oldu bee

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 24/09/2006 :  21:21:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"uyuşturucular staminayı artırmamaya başlayınca(100 kokain =%0.10???) ve 1-2 saat online iseniz , grup bulduysanız direk detox yapın seri soygun yapan bir grupsa katlar parayı değer yani".

Bu kısmı tam anlamadım, biraz açar mısın?

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 25/09/2006 :  17:25:28  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
şimdi her suç bir enerji götürüyor uyuşturucu ya da dinlenmeyle(hiç bir şey yapmadan bekleme) enerjiyi doldurursun . Eğer uyuşturucuyu seçip zamandan tassarruf etmek istersen bira içip %7 falan doldurursun para kasmaya devam. ama öyle bir noktaya geliyor ki uyuşturucular etki etmiyor. 10 eroin içiyorsun %0.01 bile değiştirmiyor. işte detoxla bir nevi kendini yenileme gibi oluyor tekrar ilk seviyesine dönüyor uyuşturucu güçleri. örneğin federal diye çeteyle yapılacak bir soygun var iç federal yap iç federal yap.. olayıyla detoxun parasını çıkarırsın. eğer sen tek kişilik suçlarda yoğunlaştıysan süreyi uzun tut 2 detox arasında

edit: thecrims.biz kapandı ya da yanlış hatırlıyorum çok güzel bir siteydi crims için

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

dezo
Üye

Turkey
İleti 71

İletim - 25/09/2006 :  21:14:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abı ben kendı çetemı kurdum oyunda yenıyım sayğınlık 130 herkesı beklerım

hiçbir insan görmek istemiyen kadar kör deildir
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 26/09/2006 :  20:57:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o site kapanmadı, www.crims.biz sitenin adı, galiba ordan her şey hesaplanlıyor

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000