|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 05/10/2006 : 16:30:38
|
saldırı yerine gel listeyi açmak için bir ok olacak(aşağıdaki forum seç bölümü gibin) orada seni döven kişiyi de yazması lzm. ya da kendini unuttur sonra ekle :P |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
t.j.
Üye

Turkey
İleti 563 |
İletim - 14/10/2006 : 13:56:15
|
Oyunda Güç nasıl dolcak hep aynı kalıyor. |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 14/10/2006 : 16:48:09
|
alıntı: t.j. tarafından yazılan:
Oyunda Güç nasıl dolcak hep aynı kalıyor.
Ya zaman geçecek bekleyeceksin baya, ya da gece klüplerine gir, uyuşturucu satın al, enerjin bu sayede doluyor, ama saygınlığın çok yüksek olursa örneğin benim 800, başka işler yapman lazım, örneklerden biri detoks yaptırma.
Not: Bu arada oyunu bana öğrettiği için Palad1n hocama teşekkürlerimi sunarım. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
dezo
Üye

Turkey
İleti 71 |
İletim - 16/10/2006 : 17:02:26
|
uruk-haı abi saygınlıgın 800 ha helal olsun yaw benim daha 300 :Dama ben o kadar bagımlı oldum kı 4 tane eorin içinde detox barası 60.000 oluyo bu arada tum f... aldım |
hiçbir insan görmek istemiyen kadar kör deildir |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 16/10/2006 : 17:07:08
|
alıntı: Uruk-Hai tarafından yazılan:
alıntı: t.j. tarafından yazılan:
Oyunda Güç nasıl dolcak hep aynı kalıyor.
Ya zaman geçecek bekleyeceksin baya, ya da gece klüplerine gir, uyuşturucu satın al, enerjin bu sayede doluyor, ama saygınlığın çok yüksek olursa örneğin benim 800, başka işler yapman lazım, örneklerden biri detoks yaptırma.
Not: Bu arada oyunu bana öğrettiği için Palad1n hocama teşekkürlerimi sunarım.
benim hocam demem lzm bi dakka 4 yaş fark var :)
gücün artmasını parasız olarak halledin zaten detox baya yiyor. klüp açın iyice anlamsız yapın ismini giriş ücretini en yüksek yapın uyuşturucuları en yüksek yapın emin olun kimse sizden alış-veriş yapmaz ve kendi içkilerinizle doldurursunuz
tabi bi 50k gerekiyor 2 ot 1 bira bir klüp yeter başlangıçta ama sonra 3 yapın birayı ve afyon kasın. bi de mutlaka nomex ile kolt yapabilirseniz ölüm bişeyi alın. (yenileri geldiyse onlardan alın ) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|