AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Şimdiye Kadar Ğördüğüm en ğüzel oyun.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

fatıh tekke
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/10/2006 :  01:19:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
@krep tarafından yazılan:

admin bu arkadaş kadir inanır çıktı belkide dünyayı kurtaran adamdır bilinmez ama kimseden korkmadıgı belli adam açık açık meydan okuyo...

olum benım allahtan baska kımseden korkum yok admınde kımmıs azraıl mı gelsın bannlasın bannlayınca ne olcak yanı
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 08/10/2006 :  01:43:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şunun şurasında üyeliğin kilitlenecek; bu artist havaları nedir? Gören de ölümle tehdit ediliyorsun sanacak...

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

WENKASYUM
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 08/10/2006 :  17:12:28  Bilgileri Göster  WENKASYUM'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  WENKASYUM için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bana bu oyunla ilgili birazz yardim edermisin?kaydoldum.yükledim.nasil calistiracam?daha ne yapmam gerek?
Sayfanın En Üstüne Git

@krep
Üye

Turkey
İleti 127

İletim - 09/10/2006 :  18:10:57  Bilgileri Göster  @krep'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

Şunun şurasında üyeliğin kilitlenecek; bu artist havaları nedir? Gören de ölümle tehdit ediliyorsun sanacak...

admin biz böyle yapsak bizi saniyesinde banlardın bakıyomrum ayrımcalık yapıyosun... olmuyo ama eşit davranalım herkeze...

GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN ĞİTTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK!! SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK..

Necip Fazıl Kısakürek
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 21/10/2006 :  00:32:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ayrımcılık? Ayrımcılık olmasın diyorsan senin üyeliğini de kilitleyeyim? Sanırım farkında değilsin; ama fatıh tekke'nin üyeliğini kilitlemiştim.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000