okuldaki öğretmenleriniz hakkında ne düşünüyorsunuz mesela ben: türkçe öğretmeni:Sadece kendi istediğini yapar ve çok kibirlidir fen öğretmenim:çook seviyorum rehber öğretmeni:çok disiplinli ve sıkıcı sosyal öğretmeni:konuları çok iyi anlatır iş eğitimi:bir sürü işe yaramaz şey anlatır (konu dışı) matematik öğretmeni: çok sevimlidir siz ne düşünüyorsunuz?
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
Türkçe öğretmenleri eğlenceli olurlar yaa :) Sorarlardı hep; - Şair burda ne anlatmak istemiş? - Şair burda, Mehmet Efendinin kızına seslenmiş. - Otur! Ehehe :))
Bizim okulda Türkçeci çok yavaş derslerinde uyumamak elde değil nöbetçi masasında ... nilgün bile yazıyo =) Matematik hocası her şeyden bi bahane buluyo ve ders yapmıyo İngilizce öğretmenini sevmeyen çok nadir Bizim fenci de "b"leri söleyemiyo gariptir "s,t.r" harfleri falan söyleyemeyenleri biliyorum ama "b" leri söyleyemeyen tek insan bizim fen hocası galiba =D İş eğitimi hocası "r"leri söleyemiyo çok disiplinlii dir:D
EĞER MUZ YEDİYSENİZ SİVRİSİNEKLERİN SİZİ ISIRMA İHTİMALİ MUZ YEMEMİŞ BİRİNE GÖRE DAHA YÜKSEKMİŞ…