arkadaşlar; çok teşekkür ederim ilk defa yazdığım bi konuya cevap geldi.
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
FEN BİLGİSİ:MÜKEMMEL TÜRKÇE:FAZLA SEVMEM MATEMATİK:ÇOK KARIŞIK ANLATIYO(KAFAM ÇORBAYA DÖNÜYO) SOSYAL BİLGİLER:ÇOK İYİ VE MATRAK RESİM:ÇOK KIL OLURUM BEDEN EĞİTİMİ:BEN ÇOK SEVDİĞİ İÇİN BENDE ONU SEVERİM :) İŞ EĞİTİMİ:DAHA O ÖĞRETMENİ GÖRMEDİM :P İNGİLİZCE: O ZATEN EN SEVDİĞİM ÖĞRETMEN TRAFİK:EH İŞTE :P:P:P
Bizim Müdür yardımcısı Sami efendi, tam bir anti-emre. Bni gördüğünde bakıyo piskopat piskopat deli oluyorm.. Bnden nefret ettiğini bildiğim için de daha çok üzerine gidiyorum adamın, köprüyü geçene kdr ayıya dayı de.. Onun dışında hemen hemen tüm hocalarla aram iyidir hiç biriyle problemim yok hepside derslerini gayet iyi veren öğretmenler. Ama o sami yokmu sami...!
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK