Pek de iyi şeyler düşünmüyorum.Yani düşündüklerimi burada açıklayamam.Ahlak kurallarına uygun deil.
Ancak çok sevdiğim Türkçe öğretmenimden nefret etmeye başladım.Öğretmenlerimden 1-2 sini seviyom diğerlerinin hiç birini sevmiyom hatta nefret ediom hele o gıcık bedenci.
Sosyal = Eğlenceli, iyi kadın Matematik = Hayatımda gördüğüm en iyi matematik hocası Din = Matrak, eğlenceli Fen = Bokscu (korkutuyo bizi) soğuk espriyi seven, arada sırada arkadaş olup küfürleşen bi adam Türkçe = Beterin beteri İngilizce = Akıllı, iyi kadın Resim, İş Eğitimi = Çok iyi hoca, esprileşiyo falan
edebiyat_psikolojik sorunları war dil ve anlatım_dersinden kalan kız öğrenci yokmuş(kızlarla aşırı ilgilenir) matematik_bitanecik aşkım fizik_iyi kadın ama biyoloji+ rehberlik+sınıf öğretmenliği+tanıtım veyönlendirme _2 . aşkım açkıkcası sewmediğinm hoca yok
Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye.
Fizik Hocası- Siyah Kuşak Karateci Matematik Hocası- Gözünden hiç bir şey kaçmayan, okuldaki tek hoca Coğrafya Hocası- Amerika Düşmanı Almanca Hocası- Güzeller güzeli
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "