|
Yazar |
Konu  |
NAKATA396
Üye

İleti 10 |
İletim - 01/11/2006 : 17:34:11
|
ben FIFA derim çünkü daha oynanışlı oynanabilirliği daha fazla hem benim sevdiğim grafik tarzıda FIFAdadır
Careeri çok iyi ve transferleri oyuncu güçleri tam tamına olmuş fakat FIFAnın tek yaşadığı sorun taraftarları taraftarlar maçta sokaktan toplanmış gibi taraftar dediğin formasın giyicek bayrağını alıcak takımı destekliyicek tek eksik yanı bu bence PESden
ha.cevabım FIFA tabikii |
 |
|
warner_brose
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 02/11/2006 : 21:43:31
|
Bugüne kadar oynadığım ve kopamadğım ve tutkunu olduğum oyun:PES.Bu oyunun üstüne oyun tanımam.Ama FIFA'YI DA BOŞA ATMAYALIM ÇÜNKÜ FIFA yeni teknoloji yerine eski teknolojileri kullanıp pahalıya satıyor ondan sonra EA Games in oyunları çok güzel hadi lan oradan nereye güzel. |
DÜŞMAN KELİMESİNİN ANLAMINI "ARKADAŞ" ADINI TAŞIYANDAN ÖĞRENDİM. |
 |
|
Kara_Katil
Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 02/11/2006 : 21:54:31
|
İkisi de çok güzel.Ama sanırım Fifa. |
< < < S İ L K R O A D > > > |
 |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 03/11/2006 : 21:57:16
|
Fifa diyenler bence oyun nedir bilmiyorlar. Ben Fifa'nın artık kendini tekrarladığını düşünmekteyim, nasıl olsa çıkardığı oyunun çok satılacağından eminler, bu yüzden oyunu geliştirmeye ihtiyaç duymuyorlar. PES, bir futbol simülasyonudur. Bu oyun, FİFA gibi attığın her pas isabetli, attığın her şut gol mantığıyla hazırlanmamıştır, Fifa'nın fizik motoru da çok kötüdür. Örnek vereyim hemen;futbolcu havadan gelen bir topu diziyle kontrol etmeye çalıştığında top, adamın ayağında mıknatıs varmış gibi hemen önüne düşer PES'te ise iyi bir fizik motoru görürsünüz. Hızla atağa çıkıyorsunuz, takım arkadaşının sağında ve solunda rakip defans var,hızla koşan arkadaşınıza pas attınız, o da ne! Top arkadaşınızın ayaklarından sekip taca çıktı. Ya da, gelişine gelen bir topa tüm gücünüzle vurduğunuzda topun yere çarpıp yavaşlayıp seke seke kalecinin kucağına gittiğini gördünüz... Bence gerçekçilik konusunda PES, Fifa'yı sollamış çoktan. Fifa'nın da hiç umrunda değil, hep aynı modellemeler, hep aynı basit ve önceden kurgulanmış hissi veren oynanış; fiziği bozuk ve acaip falsolar alan balona benzeyen toplar toplar vs vs... Ne yazarmışım be |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 04/11/2006 : 16:22:15
|
Helal olsun, sitenin yazara ihtiyacı var bir düşün istersen :)
Not: Tabi iletiyi düzenleyince bu mesaj hava da kalıyor biraz... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|