|
Yazar |
Konu  |
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 05/11/2006 : 15:01:24
|
alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
Helal olsun, sitenin yazara ihtiyacı var bir düşün istersen :)
Not: Tabi iletiyi düzenleyince bu mesaj hava da kalıyor biraz...
Pardon, geri eski haline çevirdim |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
maresal
Yeni Üye
İleti 1 |
İletim - 06/11/2006 : 21:13:04
|
pes tartışılmaz |
 |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 10/11/2006 : 22:58:48
|
bir fifa tutkunu olarak fifa diyorum |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 11/11/2006 : 17:38:32
|
Evet yeni sonuçlar. Ankete devam. FIFA:7 PES:11 İKİSİDE:1 |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 12/11/2006 : 14:30:05
|
Ben ikisinide tutmuyorum zaten oy kullanalım konusundada belirtilmiştir ilkten fifa ya 10 puan veriyorken pes 5 oynadıktan sonra pes'e 10 puan verdim neden çünkü güzel bir oyun yapmıştı.
GEL GELELİM BU SENEKİ PES VE FİFA'YA Bu sene fifa bir adım öne geçti ve Pes'in oyunu çıkarması ilede İki oyunuda oynadım fifa 07 pes 6'da menulere bakılırsa pes önde gözüküyor.Ama oyuna girince pes 5 gibi güzel değil inanmasanız bakın ilk önce pes 6 oynayın sonra pes 5 oynayın pes 5'in güzel olduğunu göreceksin yani bu sene pes menülere önem vermiştir bu bir gerçektir.Fifaya gelince fifa bu sene menü bakımından güzel bir menü yapmamıştır.Ama bu sene fifa futbolcu ve saha grafiklerine çok çok önem vermiş harika bir grafik düzenlemiştir.Ve fifaya ben ''BÜYÜK DEVRİN UYANIŞI'' diyorum fifa 2001 den sonra en güzel oyununu bu yıl yapmıştır.Pes'i geçmiştir oyun bakımından.
SONUÇ OLARAK: Pes 6 bu sene menüye önem verdiğini görüyoruz.Oyun bakımında güzel olmamıştır.Fifa ise bu sene tam tersindir.Menüye değil oyuna önem vermiştir.Ve menajerlik oyunu bakımından pes'e bu sene fark atmıştır.Pes menajer yani master ligini tranfer filan geliştirmemiştir.
BEN FİFA DİYORUM. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|