AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Arda mı?Alex mi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 27/11/2006 :  15:43:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alex 30 dakika topa değmiyor bir frikikten gol atınca maçın adamı seçiliyor anlayabilmiş değilim...ve calvin klein ilk yorumunda açıklamış durumu zaten....

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/11/2006 :  16:54:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
wolverine tarafından yazılan:

alex 30 dakika topa değmiyor bir frikikten gol atınca maçın adamı seçiliyor anlayabilmiş değilim...

Evet geçen sene ligin 2. yarısından itibaren iyice bıraktı artık kendini. Takım çok kopukluk yaşadı, bundan Alex de oldukça payını aldı kanaatindeyim. Geçen sene Aziz Yıldırım geri dönecek mi gündemleri Fenerbahçe'yi çok zedeledi diye düşünüyorum, hiç gereği yoktu, bu işler çocuk oyuncağı değil. Belki kamera arkasında "derin" işler dönüyor olabilir ancak biz Fenerbahçe'nin destekçileri olan taraftarları hiç memnun olamıyor. Velhasıl bahsettiğim nedenlerdir ki Alex'in de futbol anlayışını değiştirdi sanırım, "takılırım, üç beş asist yaparım, duran toptan gol atarım, paramı alırım"... Yoksa Alex'in, çok kaliteli, çok teknik bir oyuncu olduğu aşikâr.

Gelelim Arda'ya. Arda gerçekten gelecek vaad eden bir oyuncu, gerek yeteneği, gerek genç yaşı, gerekse kendini geliştirebilmesi. Ama son maçlarda gördük ki, Arda "popstar" havalarına girmeye başladı. Bunda onu çok fazla suçlayamam, Arda'nın ne kadar hatası varsa, taraftar ve özellikle yönetimin de o kadar hatası vardır. Zira sen daha 2. 3. maçından tüm sorumluluğu, tüm yükü Arda'nın üstüne verirsen, haliyle "ne oldum yav?" diyecektir. Eh taraftar deseniz, hasret kalmış güzel futbola... Aslında Fatih Terim gibi "dövecek" adam lazım Arda'yı. Bakın Emre'ye o da böyleydi, Fatih Terim'in dayakları sayesinde şimdi İngiltere'de. Arda da böyle olur umarım ki.
Sayfanın En Üstüne Git

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 27/11/2006 :  19:43:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
CrAzY_IVAN tarafından yazılan:

alıntı:
wolverine tarafından yazılan:

alex 30 dakika topa değmiyor bir frikikten gol atınca maçın adamı seçiliyor anlayabilmiş değilim...

Evet geçen sene ligin 2. yarısından itibaren iyice bıraktı artık kendini. Takım çok kopukluk yaşadı, bundan Alex de oldukça payını aldı kanaatindeyim. Geçen sene Aziz Yıldırım geri dönecek mi gündemleri Fenerbahçe'yi çok zedeledi diye düşünüyorum, hiç gereği yoktu, bu işler çocuk oyuncağı değil. Belki kamera arkasında "derin" işler dönüyor olabilir ancak biz Fenerbahçe'nin destekçileri olan taraftarları hiç memnun olamıyor. Velhasıl bahsettiğim nedenlerdir ki Alex'in de futbol anlayışını değiştirdi sanırım, "takılırım, üç beş asist yaparım, duran toptan gol atarım, paramı alırım"... Yoksa Alex'in, çok kaliteli, çok teknik bir oyuncu olduğu aşikâr.

Gelelim Arda'ya. Arda gerçekten gelecek vaad eden bir oyuncu, gerek yeteneği, gerek genç yaşı, gerekse kendini geliştirebilmesi. Ama son maçlarda gördük ki, Arda "popstar" havalarına girmeye başladı. Bunda onu çok fazla suçlayamam, Arda'nın ne kadar hatası varsa, taraftar ve özellikle yönetimin de o kadar hatası vardır. Zira sen daha 2. 3. maçından tüm sorumluluğu, tüm yükü Arda'nın üstüne verirsen, haliyle "ne oldum yav?" diyecektir. Eh taraftar deseniz, hasret kalmış güzel futbola... Aslında Fatih Terim gibi "dövecek" adam lazım Arda'yı. Bakın Emre'ye o da böyleydi, Fatih Terim'in dayakları sayesinde şimdi İngiltere'de. Arda da böyle olur umarım ki.

%100 katılıyorum.

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git

josephone
Üye

İleti 42

İletim - 28/11/2006 :  17:34:30  Bilgileri Göster  josephone için bir AOL İletisi Gönder  josephone için bir ICQ İletisi Gönder  josephone'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
aslında bana kalırsa arda ile alex'in tek ortak yanı clas lığı
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 30/11/2006 :  19:29:15  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Arda.

Her iki ayağını da olağanüstü kullanıyor, oyun zekası Alex'ten bile daha üstün bence, ayrıca hem paslarıyla hem de çalımlarıyla Alex'ten çok daha kolay adam eksiltiyor. 60-70 dakikalık bir kondisyonu olsa da, en azından Alex gibi yürümüyor.

Alex ise elbette süper bir pasör, harika bir frikikçi, kornerleri de harika. Ama hala küçük maçların büyük adamı olmaktan çok ileri gidemiyor, koşmuyor, etmiyor.

Bence Arda'nın asıl kıyaslanması gereken oyuncu Ricardinho'dur, stil olarak daha çok benziyorlar bence.

Arda'nın kafa atarak oyundan atıldığı maçta, atılmadan önceki son 5 dakikada çok sinirli olduğu gözlenebilirdi zaten, gereğinden fazla hırslı oynuyordu. E tabi düşünce adam da eline bastı Arda'nın, o da o hırsla kafa attı. Şımaracağını sanmam, düzgün kişilikli birine benziyor.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla