|
| Yazar |
Konu  |
|
josephone
Üye

İleti 42 |
İletim - 28/11/2006 : 17:58:37
|
| HAFTA SONU OYNANACAK MAÇTA SİZ CE FENER Mİ? YENER CİMBOM MU? YENER.BENCE BERABERE 0-0 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 28/11/2006 : 18:16:01
|
FB:3 GS:1 |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
ygb
Üye

İleti 6 |
İletim - 29/11/2006 : 21:19:34
|
eheh soruya bak ömer çavuşoğlu abimizin bi lafı var bu maçta 3 skorla bitebilri diye ki oda şöyle olur ya 3-0 ya 4-0 yada 5-0:) |
 |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 29/11/2006 : 21:28:11
|
| gerçekler acıdır görünüşe göre bu maçı gs kaybedecek lucescununda bir lafı var:fenerin sahadaki futboluyla maçı kazandığını zannetmiyorum... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 29/11/2006 : 22:21:28
|
Fenerbahçe Kadıköy de maç vermiyor yıllardır Gs ye,Gs ninde almaya niyeti yok..Avrupada fark yediği zamanlarda önüne Gs maçı geldiğinde hep bize patlayıp çıkış yakalamaya bakıyordu Fenerbahçe Ama tabi favori olmaz bu tür maçlarda hangi takımın maça hazırlanışı ve psikolojisi iyiyse o kazanıcaktır..Beraberlik olmayacak 2 takımdan biri kazanıcaktır diyorum Ayrıca Ömer Çavuşoğlu bence gitsin şaklabanlık yapsın bir yerde o adamdan gazeteci,spor yorumcusu olmaz..Fenerbahçenin bir adamı her yorumu taraflı hiç objektif değil |
*CK |
 |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 30/11/2006 : 13:33:59
|
| FB alır ;) 1-0 |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |