AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 17 Haftanın sonu(Türkiye Ligi)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 13/12/2006 :  00:37:18  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet arkadaşlar,lige verilen 1 aylık tatil süresi haftasonu oynanan maçların ardından başlamış bulunmakta,önümüzdeki haftasonu Türkiye Kupası grup maçları oynanacak..17 hafta oynanan futbol müsabakalarında tuttuğunuz takımların genel gidişatları,Avrupa maçlarında gösterdikleri performans sizleri tatmin etti mi?Takımlarınızın eksik yönlerini,hangi mevkiye ne gibi transferler yapılması gerektiğini burada yorumlayalım...

*CK

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 14/12/2006 :  23:33:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beşiktaş mümkünse başkan koltuğuna güzel bir transfer yapsın. O mevkide büyük sıkıntılar çekiyoruz. Hâtta Rico hariç bütün herkes gitsin, gitsin ki bu kâbus bitsin.
Artık, hangi takımlısın dendiğinde; Beşiktaşlıyım derken bir heyecan duyup, feyz almıyorum. Soğuttular iyice :/
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 20/12/2006 :  00:49:08  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tüpçü başkan tüp işiyle ilgilense vatana millete daha hayırlı olacak gibi :))
BJK ya bu başkanı hiç yakıştıramadım geldi geleli çok alakasız işler yapıyor kulüpte bence bir ağırlığı yok.Nerdeee Süleyman Seba gibi başkan...

*CK
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000