|
| Yazar |
Konu  |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 02/12/2006 : 02:03:39
|
| Bence de tartışmaya değmez. Biz de görüyoruz bazı şeyleri. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 02/12/2006 : 09:08:55
|
| benden bir üstteki konuyu yorumlayan biraz gs'yi aşağılayan bir yorum yazmıştı bende bir fanatik gs'li olarak altta kalamazdım napim??? |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 02/12/2006 : 12:01:40
|
| Şimdi senden önceki yorum olarak "eheh soruya bak ömer çavuşoğlu abimizin bi lafı var bu maçta 3 skorla bitebilri diye ki oda şöyle olur ya 3-0 ya 4-0 yada 5-0:)" mesajından bahsediyorsan, burada hafif bir alay olsa da herhangi bir şekilde GS'ye iddiada bulunmamakta, laf atmamakta. Ama hemen bunun karşısına "altta kalamazdım" mantığı ile FB'ye karşı iddiada bulunmak dengeli olmuyor. Hatta çok sinir bozucu bir durumu ortaya koyuyor ki, eğer maçı FB alırsa, GS'lileri laf hazır, "saha dışında kaybettik". Uzun lafın kısası hakikaten Türkiye'de "futbol" acınacak hallerde... |
 |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 02/12/2006 : 12:33:11
|
Ömer Cavuşoğlunda alışkanlık haline gelmiş aynı lafları her derbi öncesinde söylüyor,adamın amacı zaten ortamı germek maç öncesi maç sonrasında zamanında Galatasaray bayrağını yırtan ayrıyetten bir spor programında "Galatasarayda o yok,bu yok kısaca hiçbir *** yok" gibi bir cümle kullanarak antipatiklik kazanan bir zihniyetin açıklamalarını kaale bile almamak gerekir aslında ayrıca onu spor yorumcusu diye oturtanda kabahat hep Fenerbahçeyi yücelten diğer takımları aşağılayan ifadeler kullanıyor kendince.Sorun bence futbol medyasında hiç objektif değiller birkaç spor yorumcusu hariç herkes kendi tuttuğu takımı göklere çıkartıyor kendi takımlarının hataları olduğu zaman kabul etmesini bilmeyip hep başkalarına çamur atma peşindeler... Galatasaray,çıkar elinden geleni yapar kazanır veya kaybeder ama hiçbir zamanda böyle ucuz ifadelere sığınmaz "saha dışında kaybettik" gibisinden... Geçen sene 4 tane gol yedik Kadıköyde hemen akabininde şampiyon FB ilan edildi.Daha dereyi görmeden paçayı sıvadılar;Aziz Yıldırım Denizli de şampiyonluğu kaybettiği için bu sezon oynanan Denizli maçında lüzumsuz olaylara girişmiş peki ne yapsaydı Denizli kulübü,sana maçı hediye mi etseydi?O son maç öncesinde Denizlide para çantaları bulundu iddiası da ayrı bir gündem konusu.
|
*CK |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 02/12/2006 : 15:19:08
|
Sizler Ömer Çavuşoğlu'ndan çok mu farklısınız? Konu futbol olunca, kaç taneniz objektif yorum yapabiliyor? Onca şey yaz; sonra gerçek olduğuna dair kanıtı bulunmayan iddiaları kullanarak, gereksiz yere Fenerbahçe'ye çamur at. Yakıştı mı objektif yorumcu Calvin Klein'e bu davranış?
Sizler dediğime bakmayın. Bizim de bir farkımız olmuyor çoğu zaman. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|