AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 GS vs FB
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 04/12/2006 :  13:38:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Song'un eksikliği oldukça hissedildi dünkü maçta. Şimdi GS'li arkadaşlar kesin şöyle bir idda da bulunur;
Song'u Aziz Yıldırım zehirletmiştir. :)) :P
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 04/12/2006 :  15:45:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne yapalım onurumuzla yenildik söyleyeceğimiz birşey yok zaten saracoğlunda bizimkilerin eli ayağı birbirine giriyor oyun bu sonuçta...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 04/12/2006 :  19:08:19  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bizim sahamızdı ya ondan yenilmişsinizdir şimdi ((:))

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 04/12/2006 :  20:21:44  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Siz böyle dalga geçer gibi msj atarsanız bende tavrımı belli ölçüde değiştiririm...
Evet,Fatih'in de dediği gibi Song un olmayışı büyük bir handikaptı Gs için,yenilen ilk gol için söylenecek tek şey Ergün ün kademe anlayışının zaafı,Alex geriden gelip topa vuruyor Ergün öyle bakıyor bunun da sebebi Tomas ın Emre nin kademesine girmesiyle birlikte arkada kalan kalan büyük boşluk...
Bir Bjk gibi çıkıp yürekli oynayamıyoruz şu sahada hep bir tırsaklık,bir heyecan elimiz ayağımız birbirine giriyor resmen ,Gs bu fobisini atlatamadığı sürece Kadıköy e boşuna gider,gelir.

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

josephone
Üye

İleti 42

İletim - 08/12/2006 :  13:27:46  Bilgileri Göster  josephone için bir AOL İletisi Gönder  josephone için bir ICQ İletisi Gönder  josephone'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kadıköyde idi maç.sizi ALİ SAMİYENDE bekleriz
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000