AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 KnightFight
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 30/11/2006 :  22:54:14  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun yine bitefight&monstersgame gibi ama kurtadam veya vampir yok bu sefer şoovalyeler var iyi kötü olma şansınızda var iyi,güzel bir oyun bu kadar diyim gerisini siz oyuna girin görün derim.Ve bende oyunda elemental adındayım yıne ve de bi birlik kurmayı düşünüyoruz Oyun_Sitesi Diye bu sitede olan her arkadaşı bekleriz yada birliği olan arkadaşlarla dost birlik olmak isteriz.Birlike katılacak kişi sayısına göre birlik kurulacağı için lütfen buraya mesaj atarak isminizi yazdırınız.
www.knightfight.org
Lefos Birliği Katılım Listesi
1-Elemental
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

Büyük bir sabırla sizleri bekliyoruz.

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 02/12/2006 :  07:37:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu biliyom çok güçlüydüm ama skıyor bıraktım ben...

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

mizahcim
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 03/02/2007 :  11:27:30  Bilgileri Göster  mizahcim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Zaten Üyeyim Yinede Saol :Ç
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 03/02/2007 :  14:08:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bende oynuyorumda sıkıyor ya bir zaman sonra....

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 05/02/2007 :  09:17:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
wolverine tarafından yazılan:

ya bende oynuyorumda sıkıyor ya bir zaman sonra....

evet doğru diyorsun şöyle 1 haftadan sonra sıkılıyosun

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 05/02/2007 :  11:41:48  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende oynadım.Dediğiniz gibi 1 hafta sonra sıkıyor oyun.Bitefight,Battle knight ya da monsters game oynadıysanız oynamayın.

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000