AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 2007'ye nasıl girmek isterdiniz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 07/12/2006 :  20:34:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
scorpionfa tarafından yazılan:

Uyuyarak girmeyi düşünüyorum. Hatta hiç girmemeyi yeğlerdim. Ömrünüzden bir yıl daha geçti, ölüme bir adım daha yaklaştınız, bu geçen yılın boş geçmediğine yürekten inandığınızı mı sanıyorsunuz? Her yeni yıla umut, barış, sevgi vs.. dilekleriyle girince öyle geçtiğini mi sanıyorsunuz? Geçmişte de aynı şeyleri dilemediniz mi?
Kendinizi kandırmayı bırakın ve silkelenip kendinize gelin. Umut, sevgi ve iyilik için yeni yılları beklemeyi bırakın, hemen şimdi bu iş için kolları sıvayın. + O akşam mümkünse tv yi de açmayın. Etrafına bakıpta gerçekleri gören her kişi, bir kaç dakikalık lezzet için at gözlüğü takmayı kabul etmez. Ediyorsa umutsuzluğun en büyüğüne kapılmış demektir. Sorunların ve sıkıntıların üstüne üstüne giderek çözüm arar. Canla başla çalışır. Etrafına neşe kaynağı olur, umut olur, şevk verir.

Bu dediklerin doğru, haklısın da; ama insanları motive etmek, her şeyi unutup, işten dersten uzak bir gün yaşatmak için düzenlenmesi hoş, sonuçta o günde mutluluk huzur aile kaynaşması daha bir sürü anlatılmayacak duygu var, sence de böyle olması güzel değil mi? Zaman nasılsa akacak, günler istemesekte geçecek; ama bunları düşünmediğimiz bir gün çok iyi gelir herkese. Bahsettiğimiz durum iron'iye giriyor.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

golden girl
Üye

Turkey
İleti 134

İletim - 07/12/2006 :  20:35:33  Bilgileri Göster  golden girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
scorpionfa tarafından yazılan:

Uyuyarak girmeyi düşünüyorum. Hatta hiç girmemeyi yeğlerdim. Ömrünüzden bir yıl daha geçti, ölüme bir adım daha yaklaştınız, bu geçen yılın boş geçmediğine yürekten inandığınızı mı sanıyorsunuz? Her yeni yıla umut, barış, sevgi vs.. dilekleriyle girince öyle geçtiğini mi sanıyorsunuz? Geçmişte de aynı şeyleri dilemediniz mi?
Kendinizi kandırmayı bırakın ve silkelenip kendinize gelin. Umut, sevgi ve iyilik için yeni yılları beklemeyi bırakın, hemen şimdi bu iş için kolları sıvayın. + O akşam mümkünse tv yi de açmayın. Etrafına bakıpta gerçekleri gören her kişi, bir kaç dakikalık lezzet için at gözlüğü takmayı kabul etmez. Ediyorsa umutsuzluğun en büyüğüne kapılmış demektir. Sorunların ve sıkıntıların üstüne üstüne giderek çözüm arar. Canla başla çalışır. Etrafına neşe kaynağı olur, umut olur, şevk verir.

vazgeçtim yeniyıla girmek istemiyorum.

Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye.
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 07/12/2006 :  20:51:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yeni yıla, en yakın arkadaşlarımla girmek isterdim... Ama şu lanet olası OKS sınavı yüzünden maalesef bu gerçekleşemeyecek. Konunun tadını kaçırdıysam özür dilerim herkesten.

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

S_U_A_T
Üye

Turkey
İleti 155

İletim - 08/12/2006 :  15:17:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bir elimde esrar bi elimde bira üffff beah :)
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 08/12/2006 :  15:45:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
boş bir ev bir paket çerez ve SODA!!!(biraya karşıyım kolayada :D )birde güzel kız olmasını isterdimki neden hayal bunlar ya???

test çözerek girmeyi planlıyorum.... :D

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000