|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 08/12/2006 : 17:16:36
|
ya bırakın test çözmeyi tasayı bi günlüğünede olsa. not:evde vereceğim partide uzun eşek oynayacak adam aranıyor ve yastık olacak bir arkadaş :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 08/12/2006 : 21:11:30
|
2007'ye nasıl girmek isterdiniz?
Hmm, aşkla... Ehehe çok romantik oldu :)))
Büyük ihtimal 2007'ye önce evde girip, sonra arkadaşlarla 00:00'dan sonra bir daha gireceğim :)) |
 |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 08/12/2006 : 22:16:06
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
bu kafayla sen zor bulursun mert elindekinin değerini bilemedin valla.sen en iyisi ps oyna yada gel ist'e benim yanıma da o zamn belki bi şansın olur :  
Haha Benim kıymetimi onlar bilmiyor onlar,neyse ince mesele bunlar. Kız milletine güvenmek hata bizde kabahat insanlara haddinden fazla değer veriyoruz,çok beklerler benden iyililik bundan sonra herkes kendi keyfinde bizde adamına göre muamele yaparız..
Açılın uleyn,geliyorum sizin partiye sırf Ps2 için ama eşekten meşekten anlamam ben,bi taraflarımızı kırar ederiz ben hassas bir insanım 
|
*CK |
 |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
İletim - 08/12/2006 : 22:21:21
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
ya bırakın test çözmeyi tasayı bi günlüğünede olsa. not:evde vereceğim partide uzun eşek oynayacak adam aranıyor ve yastık olacak bir arkadaş :D
ist'te olsam gelirdim ama arklar beni oyuna almıyor çünkü bi atlayışta hepsini deviriyorum :D
not:ağır olduğumdan deil çok hızlı atladığımdan eee basketbolun faydaları :D |
http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|