AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 Nwn büyücü yaratmak...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 09/01/2004 :  16:42:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yeni exp paketi çıkınca oyunu yeniden yükledim ve yeni bir karakterle oyunu tekrar oynamaya başladım. Başlıktan anlaşılacağı gibi bir wizard yaratıp oyuna başladım. Eleman 7. lvl oldu ama karakterde manyak şekilde life problemim var. 7. lvl karakteirn life'ı 25 ve bu durum beni çok zorluyor. Böyle bir durumda neler yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 09/01/2004 :  18:59:19  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
hordes of underdarkı kurmadım daha (zaten nwn'ye pek ısınamadım ben shadows of uldrentide iyi diyorlardı ama nwn öyle bir baymıştıki onu bile bitiremedim sıkıldım :P) neyse henchmen olayı yok mu? ben büyücünün yanına canı fazla olan bir adam alıp onu salıyodum milletin üzerine. böylece yaşama şansın artıyo... bir dakka (25/7=3.57... mmm) yav hakketen biraz düşük bu can. kaç cons. aldın sorması ayıp.. olmassa kurayımda bir bakayım..

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 09/01/2004 :  21:13:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Henchman olayında yanımda zaten Barbar taşıyorum. Düşmanlarla savaşırken ölme olayıda yok, bendeki sorun sandık vs. ile ilgilenirken başlıyor. Oyunda neredeyse her sandıkta tuzak var ve en ufağı bile adamı öldürüyor.

Ayrıca hesabında yanlış olmuş. 25-7=18 18/6=3 olacak )) Cons olayı 13 falan olmalıda, sanırım sorunu anladım asıl sorun karakerimin elf olmasından kaynaklanıyor. Bundan sonra elf büyücü yaratmayacağım ))))

Shadow senin gibi sağlam bir frp'ci bu oyundan sıkıldım derse ayıp olur. Oyun gerçekten çok iyi, ilk oynadığımda üstün körü geçmiştim yeniden oynayınca çok farklı şeyler görmeye başladım ve hoşuma gitti. Sana tavsiyem iki exp paketide al ve oyuna yeniden başla... Exp paketleri ile yeni farklı class'lar, büyüler, eşyalar ve yeni yaratıklar eklenmiş.
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 10/01/2004 :  00:00:45  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
napiym be rappier hocam ilk oyunu aldım. ben bunun forumlarına filan çok takıldım yapımcılarla filan oldukça muhabbet ettim. oyun nasıl olacak konuştuk ettik filan... süper bir oyun canlanıyor böyle kafamda. işte müthiş bir serbestlik.. istediğin yerden oyuna başlama (ben bunu karakterini istediğin bir şehirden filan başlatma olarak anlamıştım.. zaten o şekilde anlatmışlardı.. oyunu bir açtım fikir 180 derece dönüş yapmış ilerleyince istediğin chapteri seçebiliyon şeklinde bişey olmuş neyse..) konuydu vesaireydi... uff yine kafam kızdı walla. oyunu oynarken sürekli küfretmekten zaten olmayan konuyuda kaçırdım. konu neydiki? dünya tehlikede git kurtar. (sonlara doğru aslında çok güzel ayrıntılar vardı.. mesela bir kürenin içindeki dünyaya gidiyoduk filan..) ama ilerde biraz kendini toplayan hikaye bile bir türlü sıcak gelemedi. oyunu bitirebilmek için kendimi o kadar zorladım ki sonunda oyundan nefret ettim. iki exp. rafımda duruyor.. onlar bana bakıyo ben onlara.. ne yalan söyleyeyim hiç kurasımda gelmiyor. ilk exp. kurdum oynayam dedim oynarkende ilk oyun aklımdan hiç çıkmadı daha ilk bölümü bitiremeden oyunu kaldırdım. zaten bu oyun ve icewind dale 2'den sonra yabancı oyunların forumlarını takip etmeyi bıraktım. boş yere heyecan yaptırıyolar adama sonrada elimizde kalan hayal kırıklığı oluyor.. neyse exp.(lar) hakkında çok güzel olduklarına dair yorumlar alıyorum eğer yukaraki olayları aşabilirsem kurup oynayacam.. bide haklısın yanlış hesaplamışım can olayını (gerçi ortalama olarak level başı kaç can düşüyor diye düşünmüştüm level başına kaç can alıyor diye hesaplamamıştım ama yinede yanlış olmuş işte :))

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 11/01/2004 :  00:03:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Büyük beklenti her zaman insanı sarsar... Ben yapımcılardan öyle şahane şeyler beklemiyorum. En azından kendimi buna inandırıyorum. Oyun iyi çıkarsa mutlu oluyorum, kötü çıkarsada fazla birşey beklemediğim için hayal kırıklığı yaşamıyorum.
Bir zamanlar yabancı sitelere bende takılıyordum ama karşımda ciddi bir beyin bulamayınca olayı kestim. Oyun yapımcıları milyonlarca hayalle yapıma başlıyorlar ve sonuçta standardın pek fazla ilerisine geçemeyen oyunlara imza atıyorlar. Senin dediğin gibi özgür oyun olayı bizim nesli aşacak gibi geliyor bana, belki bizden sonraki nesil görebilir oda şanslılarsa....
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 27/01/2004 :  13:14:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Elfler constitutian penaltısı ve dexterity bonusu alırlar. ama büyücüler için en uygun ırtır. o yüzden büyücü karakteriniz akıllıca ve mantıklı kullanıp hencmaninizi iyi yönlendirirseniz ki henchmanler kilitli kutuları falan açıyorlar. bir sorun kalmaz çünkü bu hit point 7. seviye bir karakter için cons. statınız düşükse normal o yüzden büyücülerde str veya charismadan öte dexterity ve consa önem verin...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000