AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Sanatçı Kavramı Sorunsalı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 20/12/2006 :  14:24:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
E kim o zaman suçlu? Suçu televizyona atmak kolaysa, zor olanı kim?

O da basit:

Aileler.
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 20/12/2006 :  19:07:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O Kurtlar Vadisinden birkaç bölüm ben de izledim. Ben izlerken epey güldüm. Ama başkası izleyince racon ya da başka birşey kesiyor.

Sonuçta aynı şeyi izliyoruz. Ben neden sapıtmıyorum? Sorun sadece dizide olmasa gerek...

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 20/12/2006 :  20:01:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öeh yaptığın karşılaştırmaya bak...

Evet tv herkesin evine giriyor, profesor adamın da, yazarın da, şairin de, liseli talebenin de...

Son saydığım şahıs için tehlikeli oluyor işte. Sen tabii ki gülersin, ama karakterini henüz oturtan şahıs bunu örnek alabilir.
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 22/12/2006 :  12:05:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
suçlu bilgisayar oyunları desem.

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 22/12/2006 :  13:29:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm? Şimdi bir "oyunsitesi" yazarı olarak bunu desteklemem mümkün değil :) Hani işin "yoğurdum kara" durumu için değil, 6 yaşımdan beri her türlü oyunla haşır neşir olduğumu bilirim. İlk oyunlarım arasında Prince of Persia ve Doom vardı. Tamam 6-7 yaşında bunları oynamak geceleri biraz ürkmeme neden oluyordu, ama şu an bir psikopat değilim :) Misal sokakta arabanın çarptığı bir kedi görsem üzülebiliyorum hâlâ, kötü olabiliyorum...

Ama bunun akabininde, eminim Lise 1'de kaçırmadan izlediğim BBG daha bir zaman kaybı olmuştur benim için. Hani bir götürüsü olmadı karakterim adına ama olmasa daha iyiydi benim için. Gerçi o zamanlar "aman efennim bu programlar izlenir mi, bunu izleyen insanlar var mı, yazık size" diye artist artist ahkâm kesenler vardı, şimdi onlar ne gibi süper yatırımlar yapıyorlar hayatlarına bilemiyorum.

Şunda senle hem fikirim ama: Knight Online. Oyuna, oynamaya karşı değilim. Ama bir oyun için ömrün tükenmesine karşıyım. Bir de bu kadar sahtekârlıkların döndüğü bir oyunda, insanların saatlerini, günlerini, haftalarını harcaması, ve sonunda o emeklerini birine kaptırması sonucu oluşabilecek duruma daha çok karşıyım.

Yine çok uzattım ve dağıttım. Böyle işte :)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000