AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Sanatçı Kavramı Sorunsalı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 24/12/2006 :  23:14:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Avaris tarafından yazılan:

Altuğ, bir zamanlar BBG için sana "bu izlenir mi?" diyen adamlara neden artist dedin şimdi? Benzerini şu anda sen başka programlar için söylemiyor musun?



Hayır. Ben izleyenlere bir yorumda bulunmadım hiçbir zaman. İzleyenleri küçük düşürmedim. Yapıcı olmaya çalışıyorum burada. Kimseyi küçük düşürme çabasına girmedim. Ettiğim tüm laflar, yayınlara, onları yapan yapımcılara, he belki bir de bu tip durumlara "prim" yapılmasına neden olduran hepimize.

Benim çok sinirlendiğim nokta, marjinal tavırlara bürünüp, "ayy ezik sen onları mı izliyorsun, tiksinç, örghh, börgghh" diye tavır takınanlaraydı.
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 24/12/2006 :  23:59:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"Bu izlenir mi?" ile "Bu yayınlanır mı?" arasında ne fark var? Birinciden küçük düşen adam ikinciden niye alınmasın. Sonuçta birilerinin izlediği programlar "horgörülüyor" her iki türlü de. İzlemediğin halde "hepimize" şeklinde izler görününce daha mı samimi oluyor? Suça ortak olursam lafım yanlış anlaşılmaz diye mi düşünüyorsun? Yoksa sen de mi gelin-kaynana müptelasısın? :)

Küçük bir not, son cümlen pek yapıcı olmamış :).

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 25/12/2006 :  00:19:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"Bu izlenir mi?" televizyon karşısındakine,
"Bu yayınlanır mı?" kamera arkasındakine.

Fark olduğunu düşünüyorum.

Benim mesajlarımı aç oku tekrar. Ne tip sorunların oluşabileceğine dair, durumun gidişatı, insanların sanatçı kavramlarının değişmesine karşı haykırışlar.

Kimseye, sen şunu mu dinliyorsun, yazık sana demiyorum.

Laflarımı daha da açıklamaya girişmeyeceğim...
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 25/12/2006 :  00:46:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fikirlerimizi "alınganlık" noktasına getirmeden savunamayacaksak bir daha tartışmam seninle merak etme. Kırılacaksın diye korkuyorum. Sustum.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 25/12/2006 :  01:03:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok, yok. Yanlış anlaşılmasın. Tartışmayı severim, kırılmam. Senle bugüne kadar olan her konuşmamızdan da keyif almışımdır. Lakin benim burada sarf ettiğim laflarla, bana yönelik olarak söylenmiş lafları bir tutuyorsun. Haliyle bu durum ister istemez işi kişisel savunma boyuta çeviriyor.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000