AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 World of Warcraft
 World OF Warcraft oynayanlar girsin
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ThE_F@MeR@
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 23/12/2006 :  18:17:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
100 YTL verdim oyuna hiçde pişman değilim aldığımdan.Hem oyun grafikleri güzel hemde zevk veriyor bana göre.Hile yapmakta yasak ! Tam 100'ü geçen kişiler hile yapmışlar ve atılmışlar.Zaten oyunun kopyasına izin vermiyor BLIZZARD.Oyunun kopyasını alınca oyunu yüklemiyor.O yüzden bazı kişiler Knight Online şeçiyor bana göre.
Sayfanın En Üstüne Git

CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680

İletim - 02/01/2007 :  18:38:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu oyun bana biraz karışık geldi ama neyse.

http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg

Sayfanın En Üstüne Git

Soul_Keeper
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 13/02/2007 :  23:31:26  Bilgileri Göster  Soul_Keeper için bir AOL İletisi Gönder  Soul_Keeper için bir ICQ İletisi Gönder  Soul_Keeper'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Soul_Keeper için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
kuzenim wow oynarken onu izleyen iki çocuk arasındaki diyalog:

- oğlum şuna bak kınayt 2 lan!!!

-vaay

:D

Server: Eldorado
ID:_CheF_
Level:19
Skills: Pacheon-fire-light-cold
Silah:Bow
Guild: yok
Job:Nereye job nereye :D
KurtNâme: KurtCobain
KurtLvl:19
Sayfanın En Üstüne Git

Master0pit
Üye

İleti 97

İletim - 21/03/2007 :  12:29:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya wow da bedava oynanabiliyo ben şu anda rus bi server de bedavasını oynuyorum veden private server ler de kacak diil hepsi blizzard ın altında zaten üyelik alırken hepsinde aynı yer oluyo blizzardın millet için ayırdıgı yer yani bedava oynamak isteyenler de oynayabilirm ama ojinal serverlerin tadını vermiyor tabiki ve ayrıca şöle bişeyde var wow la ko nun karşılaştırılması bile olamaz wow acık ara öndedir.
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 08/04/2007 :  14:52:18  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Özel serverlar bildiğim kadarıyla Blizziard'ın altında olmuyorlar. Yoksa herkes özele geçer ve böylelikle özel serverlar Blizz in kendi serverlarının tadını verirdi :). Ya öyle ya da oynadığın server Blizziard'ın beta serverıdır. Tabi bu sadece bir tahmin.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000