AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Stronghold
 Stronghold 2 Campaing problemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

canoOo
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 27/06/2005 :  19:41:36  Bilgileri Göster  canoOo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Meraba arkadaşlar ben oyunda campaing modunda başladım ama campaing modunun 3. bölümünde masaüstüne atıyorr bu sizdede oluyor mu acaba pek güzel açıklayamadım kusura bakmayın :D vede bu konunun yeri bura dğil ise herkesten özür ii oyunlar

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 28/06/2005 :  17:50:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunun 1.1 yamasını kur işe yarayabilir oyunun resmi sitesinde yamayı bulabilirsin tabii cd orjinalse eğer kopya ise bir dene

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 13/07/2005 :  16:15:53  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tam link yazarmısın banada lazım bndede oluyo aynı şey

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 14/07/2005 :  10:21:20  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet ya bende de saçma sapan şeyler oluyordu..Aradım aradım 1.1 yamayı bulamadım.Resmi sitesinde var mı gerçekten?

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 16/07/2005 :  15:08:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
www.2kgames.com/stronghold2/ resmi sitesi oyunun 1.2 yamasıda çıkmış ama daha neyi düzelttiğini anlamadım

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 16/07/2005 :  15:10:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.take2games.com/index.php?p=support&product=220%2C3%2CFireFly+Studios%27+Stronghold+2%2CPC%2C2K_Games%2Cstrong2§ion=patches o siteden yükleme yapamazsınız bu siteyi deneyin

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000