Not:bunun gibi oyunlar verilmiştir ama bu daha değişik 2 tane topu dengede tutmak gerek öbürlerin 1 tanede ama aynısı varsa tepki yok
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Ben böyle bir sürü oyun koyacam topic kirletmeyeyim diye oyunları burda birleştirelim sizde koyun beğendiğiniz oyunları evet bir oyun daha: evet arkadaşlar bu sefer pilot olup helikopterle gidebileceğimiz kadar uzağa gidiyoruz yapacağımız çok basit aşağıdaki linkten herzamanki gibi oyunumuza girip start ta basıyoruz mause mizin sol tuşu helikopterimizin gazı oluyor yani ne kadar basılı tutarsak helikopterimiz o kadar havalanıyor karşımıza çıkan engelleride yeri gelip yükselip yeri gelip alçalıp aşıyoruz buda aynı robot oyunu gibi çok zevkli ve iddialı bir oyun haydi bakalım iyi eğlenceler ve başarılar