AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Evet herkes beğendiği oyunları koyabilir bu konuya
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 23/02/2007 :  23:18:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
dilay_23 tarafından yazılan:

ya birşey söleyecem şu inndir.com dan normal sims gibi bir oyun indirebiliomuyuz mesela gta sanandreas onu indirmek istiom ama

Hayır. inndir.com gibi sitelerden ancak Freeware (bedava) yazılımlar veya demo, try-out gibi bir kaç günlük deneme sürümlü yazılımlar indirilir.

Ücretli, lisanslı yazılımlar hiçbir karşılık vermeden (sahibi şahıs veya şirkete tabii) indirmek, korsan/kopya kategorisine girer, yasadışıdır. Senin indirmeyi istediğin oyunlar da bu şekilde ücretli oyunlardır, ancak demo versiyonlarını indirebilirsin.
Sayfanın En Üstüne Git

omer_92
Kilitli üye

Turkey
İleti 0

İletim - 03/10/2007 :  22:43:47  Bilgileri Göster  omer_92'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
SİLİNMİŞTİR BU SİTEYE TIKLA VE EN GÜZEL OYUNLARI OYNA.
Sayfanın En Üstüne Git

omer_92
Kilitli üye

Turkey
İleti 0

İletim - 04/10/2007 :  04:16:08  Bilgileri Göster  omer_92'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
SİLİNMİŞTİR
Sayfanın En Üstüne Git

omer_92
Kilitli üye

Turkey
İleti 0

İletim - 13/10/2007 :  22:09:39  Bilgileri Göster  omer_92'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
SİLİNMİŞTİR

Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 15/10/2007 :  19:58:16  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ömer_92, tıklama ile puan toplamaya dayalı oyunlara link vermeyin, silinmiştir, ayrıca aynı mesajı 3-5 defa atmanız, teker teker düzenlenmesi haricinde başka bir işe yaramamaktadır!!!

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000