biraz daha bat. ogame'de olay tecrübede biter. bat,bat en yeni evrene kaydol ele geçir.
tek söyleyebileceğim plazma açasıya kadar savunma basma ve puanındaki oyuncuları alabilecek filon olsun abartıp kaynakları tüketme. bir diğer taktik ise bütün mallarını taşıyabilecek kadar nakliyen ve filonu kaldıracak deut olsun. akşam yatıyorsun diyelim saat 10, sabah açabileceğin ilk saat öğlen 1. arada 15 saatlik bir fark var. geceden yapılacak bina,araştırmaları ayarla ve filo ile bütün madenleri 7,5 saatlik rasgele bir şeye yolla. sen eve döndüğünde kimse saldırmamış ve her şey sağ sağlim olur.
tabi bi aksilik çıkar da eve 2'de dönersen ve birisi seni izliyorsa geçmiş olsun :) yüzlerce komutam çöktüydü ve evren 7'yi bırakmıştım. bırakcaktım zaten ama o zaman 500. arkadaşı da dibe çökertip bırakacaktım kısmet değilmiş...
edit: baktım da "tek bir şey" dememişim destan olmuş :)
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Vallaha bende herşeyi bıraktım ogameyi bile bırakmayı düşünüyorum bi klan bi forum bide fallensword bitanedaha var www.popomundo.com bukadar sende bırak oyunu derim bende senin gibiydim bıraktım kurtuldum
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.