AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Radyo & Televizyon
 Televizyon Makinası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 06/01/2007 :  00:54:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sıkı takipçisi olanlarınız varsa görmüşlerdir, geçen programların bir tanesinde "Top 5" bölümünde, bizim Türkçe şarkıların kliplerinin hangi yabancı kliplerinden alındığını vermişlerdi. Çok fiyasko bir olaydı eheh :). Internet'te onu bulan var mı hiç?

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 06/01/2007 :  01:17:40  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Walla geçen sezon hiç bir bölümünü kaçırmazdım ama bu ara pek takip edemedim.

Sanki o dediğin şeyi daha önce yayınladılar gibi geliyor bana. Ya da ben yanlış hatırlıyorum:)

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 06/01/2007 :  01:40:25  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Programı hazırlayanların EkşiSözlük'ten büyük kopya aldıkları açık. Ivan'ın bahsettiği "Top 5"lerin büyük çoğunluğu alıntı. Yine de program gayet hoş. Tek canımı sıkmaya başlayan Okan Bayülgen'in EkşiSözlük'e karşı sahte teşekkürlerinin cılkını çıkartması.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 06/01/2007 :  21:49:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Walla ben de hayal meyal hatırlıyorum öyle bir şey.Ama çıkaramadım, büyük ihtimal o sırada uyuyakalmışımdır :)

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 06/01/2007 :  21:52:15  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Okan Bayülgen'in her programını gecenin köründe yayınlamak gibi bir gelenek var nedense. :D

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 06/01/2007 :  22:10:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cumartesi geceleri rastlarsam seyrediyorumda çok geç yapıyolar ya...ama tv de buldukları komiklikleri top5 şeklinde göstermeleri çok hoş...yanlız okan bayülgenin arayan kişileri alay edici nidayla konuşması falan pek hoş bulmuyorum

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000