AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Radyo & Televizyon
 Televizyon Makinası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 06/01/2007 :  22:22:27  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir gün Hugo vari bir konuşmanın geçmesinden korkuyorum. :D

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 06/01/2007 :  23:36:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaga zamanında hatunun biri eşşek herif deyip kapatmıştı:)
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 07/01/2007 :  00:10:45  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Eşşek herif mi? Bunu hiç duymamıştım. :) Ama "Okan bey siz maymun musunuz?" diyen kızı hiç unutmadım. Adam kızı doğru dürüst konuşturmayıp üstüne üstlük dalga geçince kız dayanamadı doğal olarak ve sözü yapıştırıp telefonu kapatmıştı. Ne gülmüştüm ya :))

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 07/01/2007 :  19:45:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Onu bunu bilmem dün makina yoktu, yanarım da ona yanarım. Csi:miami de yoktu, ona da yanarım. Okan Bayülgen hala geziyor herhalde.

Out on the road there are fireflies circling.
Deep in the woods, where the lost souls hide.
Over the hill, there are men returning.
Trying to find, some peace of mind.

Sleep my child...
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 07/01/2007 :  20:01:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
CSI:LasVegas(kanıt peşinde) vardı onu izleseydin. Miami'den daha teknik. Geçen kanalları gezerken birine daha rastladım San Fransisco'muydu neydi tam hatırlayamıyorum. Ama bence en iyisi LasVegas, ne de olsa ışıklar şehri..

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000