Eşşek herif mi? Bunu hiç duymamıştım. :) Ama "Okan bey siz maymun musunuz?" diyen kızı hiç unutmadım. Adam kızı doğru dürüst konuşturmayıp üstüne üstlük dalga geçince kız dayanamadı doğal olarak ve sözü yapıştırıp telefonu kapatmıştı. Ne gülmüştüm ya :))
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Onu bunu bilmem dün makina yoktu, yanarım da ona yanarım. Csi:miami de yoktu, ona da yanarım. Okan Bayülgen hala geziyor herhalde.
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
CSI:LasVegas(kanıt peşinde) vardı onu izleseydin. Miami'den daha teknik. Geçen kanalları gezerken birine daha rastladım San Fransisco'muydu neydi tam hatırlayamıyorum. Ama bence en iyisi LasVegas, ne de olsa ışıklar şehri..
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."