|
Yazar |
Konu  |
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 07/01/2007 : 20:01:51
|
Yılbaşı sonrasındaki hafta Talk-Show vb. programlar tatil eyliyor kendi kendine, alışın. :) |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 07/01/2007 : 20:11:05
|
csii ömiami en iyisi bence kanıt peşinde'de çok karakter sıkıştırıolar araya ve çok karnlık. csi:miami izletiyor kendisini. beyaz show da yoktu zatn, çok kötü oldu yaw, eve özellikle erken gittim dün, makina yokmuş. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 07/01/2007 : 21:04:38
|
CSI:LasVegas TRT'de çıkandı di mi?Miami hangi kanalda? |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 07/01/2007 : 21:23:31
|
Hemen söyleyeyim :) CSI:Miami Kanal 1'de, CSI:LasVegas TRT 1'de. Aslında orjinali Kanıt Peşinde "Crime Scene Investigation" Diğerini de buldum. CSI:NY CNBC-e'de
|
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 07/01/2007 : 21:24:44
|
kanal 1'de, gece 1:30da fln herhalde, ya da daha erken. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|