AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Dünyanın ilk 1 terabyte'lık sabit diski
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 12

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 12/01/2007 :  10:44:50  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Dünyanın ilk 1 terabyte'lık sabit diski Deskstar 7K1000, Hitachi'den geldi.

Hitachi dün ilk 1000 GByte'lık sabit diskini sundu. Yeni sabit disk, ilk dikey kayıt prosedürünü kullanan sabit disk olma özelliğini de taşıyor, yani disk yatay değil, dikey olarak yazılıyor.

3.5 inçlik Deskstar 7K1000'ın dönüş hızı 7200 RPM ve 32 MByte önbelliği var. Hitachi şimdilik P-ATA ve/veya S-ATA arabirimi ile piyasaya sürmeyi planlıyor. Darbelere karşı daha dayanıklı olacağı belirtilen disk, ayrıca düşük güç tüketimi olacak. Hitachi'ye göre bu en fazla 9 watt.

Deskstar 7K1000'in geleceğinde ise "CinemaStar" adıyla dijital ses ve görüntü kayıt cihazlarında kullanılacak bir modeli bulunuyor. Sunucular için modelleri ise bir sonraki aşama olacak.

Hitachi bu diski 2007'nin ikinci çeyreğinde piyasaya süreceğini söylüyor. 1-TByte modeli yaklaşık 330 dolar olacağı söyleniyor, bu da gigabyte başına 33 cent'e denk geliyor. Seagete'in 750 GB sürücüsü geçtiğimiz sene ortalarında 499 dolara satışa sürülmüştü, fakat Deskstar'ın 750 GB'lık sürümünün fiyatı henüz bilinmiyor.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 12/01/2007 :  14:44:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İyiymiş, almak lazım :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 12/01/2007 :  16:30:47  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

İyiymiş, almak lazım :)

Yaa benim 700 gb doldu 1 tb iyi olurdu
Sayfanın En Üstüne Git

donatello
Üye

Turkey
İleti 195

İletim - 19/02/2007 :  14:47:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
batuhanus ne var bılgısayarında ole yaw 7oo gb lık allah alla

Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
Sayfanın En Üstüne Git

HASS000
Seçkin Üye

İleti 306

İletim - 19/02/2007 :  19:37:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Türkiye fiyatı nedir acep?
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 20/02/2007 :  09:45:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HASS000 tarafından yazılan:

Türkiye fiyatı nedir acep?

1 TeraByte değilde, 750 GB'ın 460 dolar gibi bir fiyatı var Arena'da. Sanırım 750 GB Türkiye piyasasında ki en yüksek rakam.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 12 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000