AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Battlefield Serisi ve Modları
 Battlefield Çalışmama Sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 15/01/2004 :  18:17:22  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Selamlar arkadaşlar,

Ben Battlefield'i yükledim, üstüne Secret Weapons'u da kurdum. Versiyon 1.41, bilgisayar özelliklerim P4 2.6, 512 MB DDR Ram, GeForceFX 5600 128 MB RAM, Nvidia'nın son driver'ı yüklü.

Ben bir harita seçip Load deyince, normal Load'lamaya başlıyor, bir iki saniye sonra sesler gidip gelmeye başlıyor ve harita yüklenmiyor. Ancak Escape tuşuna basınca menüye geri dönüyor, yani oyun kilitlenmiyor.

Ne yapabilirim

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 16/01/2004 :  16:41:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla olay çok ilginç, kilitlense oyun bozuk yenisi ile değiştir derdim ama kilitlenmediğine göre harddisk'te bir problem olabilir. Datalardan biri hatalı bir yere yazıldıysa ve bilgisayar okumak isteyipte okuyamıyorsa böyle birşey oluşabilir. Bence harddisk'i temizinden bir scan et...

Daha küçük ihtimalse bilgisayarına virüs bulaşmış olması ama öyle olsaydı sistemin kilitlenirdi diye düşünüyorum..... Belki virüs iyi huyludur fazladan zarar vermeden sadece bu oyuna girmeni engelliyordur.
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 17/01/2004 :  12:38:26  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yanlız yazmayı unuttuğum bir şey var, onu ekleyeyim.

Windows XP, internet'ten kendini Update'lemeden önce oyun çalışıyordu. Sonra çalışmamaya başladı. NVIDIA'nın Driver'ını yükledim, oyunu silip bir daha yükledim, yine olmadı...

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 17/01/2004 :  18:46:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende Soldier of Fortune 2'yi xp'de oynamaya kalktığımda texture olayı ortadan kayboluyordu... belki bunun gibi sadece xp ile ilgili bir sorun olabilir.
Sayfanın En Üstüne Git

tolgasunay
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 29/01/2004 :  05:41:50  Bilgileri Göster  tolgasunay için bir ICQ İletisi Gönder  tolgasunay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgasunay için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
updateleri kaldırın:) olmassa xp yi kaldırın olmassa 98 i kaldırın ama hiç indirmeyin emi...
bende de makina fena olmamasına rağmen savaş sahnelerinde yoğunlaşınca yavaşlıyo oyun ama benim rem in yarısına sahip başka dandik bi makinada (win98) çalışıyo taş gibi. gel de şimdi xp yi kaldırma
Sayfanın En Üstüne Git

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 04/02/2004 :  18:35:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
whiteraistlin oyunun korsanmı? eğer korsansa %100 ondandır başka bi sebebi olamaz.eğer orjinalse o zaman yeni bi oyun alma vaktiii...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000