|
Yazar |
Konu  |
hugo_boss
Seçkin Üye

Turkey
İleti 91 |
İletim - 27/01/2007 : 03:13:00
|
Türk sineması adına bu günlerde yeni çıkan filmlerden bir kaçı Amerikalılar Karadeniz'de, Beynelminel, Son osmanlı: yandım ali, Cenneti beklerken, Eve giden yol 1914 ve diğerleri. Türk sinema sektörü'nün bu gidişi görece iyi gibi. Siz Türk Filmlerini, Türk sinema sektörünü ve oyuncuların performanslarını nasıl buluyorsunuz. |
bigfalcon00@hotmail.com
Kimsenin duasıyla doğmadikki bedduasıyla ölelim ! |
|
tazimanya
Üye

Turkey
İleti 30 |
İletim - 30/01/2007 : 21:55:40
|
İyi gidiyor. Daha iyi olabilmek dileğiyle... |
Kuracak yeni bir hikayem yok. Yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle.. |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 31/01/2007 : 10:00:24
|
türk sineması gerçektende şaha kalkmış bir vaziyette ilerliyor aslında filmlerin senaryoları çok hoş fakat bunu filme geçirirken batırıyor gibi geliyor türk sinemasında bununda nedenini maddi imkanlara bağlıyorum,eğer maddi imkanlar sunulsa gerçekten türk sineması dünya çapında bir yer edinebilir... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 31/01/2007 : 14:49:40
|
Maddi imkanlar yetersizse, bilim kurgu filmleri çekmeye çalışmasınlar. Özellikle Avrupa sinemasında, düşük maliyetli; ama içeriği dolu tonlarca film var. Niye Hollywood ile yarışmaya çalışıyoruz ki yürümeyi öğrenmeden önce? Üstelik Avrupa sineması, Hollywood'u katlar kalitesiyle. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 31/01/2007 : 15:08:41
|
Katılıyorum Hollywood da sadece para var. İmkanlar çok fazla var. Kesinlikle paran yoksa oturup Hollywood ile yarışmayacaksın. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 31/01/2007 : 15:45:34
|
alıntı: tarafından yazılan:
Maddi imkanlar yetersizse, bilim kurgu filmleri çekmeye çalışmasınlar. Özellikle Avrupa sinemasında, düşük maliyetli; ama içeriği dolu tonlarca film var. Niye Hollywood ile yarışmaya çalışıyoruz ki yürümeyi öğrenmeden önce? Üstelik Avrupa sineması, Hollywood'u katlar kalitesiyle.
Olaya Hollywoodu nerden kattın anlamadım?Yani Türk sinemasıyla Hollywood'u kıyaslamıyoruz ki. |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|