AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Yeni Türk Online Oyun İSTANBUL KIYAMET VAKTİ
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

ebleme_rogue
Üye

Turkey
İleti 170

İletim - 28/01/2007 :  12:17:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konuyu buraya koyduğum yalnış oldu herhalde ama Knight'ı Bırakanlar SıkıLanlar İngilzce İstemeyenler O kadar Karışıklık İstemeyenler için

TAMAMEN TÜRK YAPIMIMI İSTANBUL KIYAMET VAKTİ.

Oyunu Bende Oynamadım Ama Aldığım Bilgilere Göre Görev Weriyolarmış 25 lvle kadar warmış henüz test aşamasında

Gerekli BiLgi İçin

Zaten Tamamen Türkçe Sitesine Üye OLmazın Grk Henüz Rehber Filan Yok

Tutulma oranına göre Oyun büyecek Çoğu kişi oynamaya başladı Siz neden Başlamadınız.

Potcu İsimleri Ali vs... Cok güzel

İndirmek için http://istanbuloyun.mynet.com/index.html Tıklayınız.. Yaklaşık 210 MB

NOT: ALINTIDIR

The_RecruiT
Üye

Turkey
İleti 1433

İletim - 28/01/2007 :  12:51:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İzmir olmadığı için oynamıcam herşey istanbula kardeşim yeter yaw bakam bi
Sayfanın En Üstüne Git

karar672
Üye

Turkey
İleti 47

İletim - 29/01/2007 :  12:13:17  Bilgileri Göster  karar672 için bir AOL İletisi Gönder  karar672 için bir ICQ İletisi Gönder  karar672'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  karar672 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşım ben buoyuna bi gözk attım ama üye olmadan mı oyuna giriyoruz yani online oyun değilmi senin verdiğin siteyi açıyoz bi anasayfa destek ve yardım utonları çıkıyo ve oyunun tanıtımı oyunu indirmesi yani ne kayıt ile ilgili bir şey demiyo nasıl üye olmadan mı oynuyucaz bi açıklık kavuştursan şu olaya
Sayfanın En Üstüne Git

karar672
Üye

Turkey
İleti 47

İletim - 30/01/2007 :  20:15:39  Bilgileri Göster  karar672 için bir AOL İletisi Gönder  karar672 için bir ICQ İletisi Gönder  karar672'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  karar672 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
la oyunu yükledim mynet üyelimi istedi yazdım oyunu açtı yaw level 7 banka full 20 levellik giyisilerle dolu bi adam 25 level olmuş bankasını boşaltmak için hepsini bana verdi kastı senin adının ne yaw senide kasarız abi beni çok sevi yaw kasıyo
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 30/01/2007 :  20:58:54  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunu bende yükledim.Güzel bir oyun,komikte:),ancak biraz hantal.
Sayfanın En Üstüne Git

karar672
Üye

Turkey
İleti 47

İletim - 01/02/2007 :  17:53:43  Bilgileri Göster  karar672 için bir AOL İletisi Gönder  karar672 için bir ICQ İletisi Gönder  karar672'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  karar672 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
abi ben oyuna girdim yapımcı çıktı karşıam 50 lvl dediki dha oyun yapım aşamasındaymış sizin oyundaki nickleriniz nedir bulurum benmde çok aml oldu benim oyundaki adım KaRaPeNcE :DD
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000