|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 28/01/2007 : 17:30:02
|
arkadaşlar ben daha önce böyle birşey görmemiştim.şahan bu kadının yanında halt yemiş. işte gerçek dişi yakarış.yarıl yarıllllll :D http://www.vidivodo.com/video.php?myvideo_id=10069
  |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 28/01/2007 : 17:41:24
|
Dün makinada izledim..Koptum ya  |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 28/01/2007 : 17:44:29
|
Alllaaaaaah'ım bu nee:D Yarıldım süper bu kadın zuhahahahah muhaahahaha Yarabbim ya:D |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 28/01/2007 : 18:27:00
|
3 sene çalıştııım sonra 94te çafsjafksjaşljfsfajkfgaşdfsdajfasd   adam da anlamıyor ora komedi
durun nefes alın dio :D |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
The_RecruiT
Üye

Turkey
İleti 1433 |
İletim - 29/01/2007 : 00:34:42
|
Off abi süper yaa kadın köylü şiwe süper adgfhdjladfsg şiwe bu buna konuş  |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 29/01/2007 : 01:03:02
|
- Buyrun efendim iyi günler. + İyi günler. - Bugün, bizim telefonlara sadece bayanlar bağlanıyor, dikkatimi çekiyor. Siz, bayanlar şanslı bugün. Hatice hanım sizi dinliyorum, nereden arıyorsunuz? + Ben aıa..'dan arıyorum. - Neresinden, hangi şehirden? + Ben ben ben şey o o-ı-o ıı avukatlan konuşacaktım. - Benimle konuşuyorsunuz, Şerif Isı ile görüşüyorsunuz. Sosyal Hizmetler uzmanı. Avukat değilim ben, Şerif Isı benim adım. Sosyal hizmetler uzmanıyım. + He, Şerif ney? - Şerif Isı. Şerif bey diyebilirsiniz, buyrun. + Ben 91'de işe girdim, ıı soa 2004'te kadın haklarında yattım. Üç sene çalıştım sigortada (?). Oada.. çalıştım.
...
- Benim sorularıma cevap verin. + Hıhı.. Ben ondan sonra bıdı bıdı.
...
-
Muhtemelen başından geçen olayları ezberlemiş kadın. Zaten insan üstü bir dile sahip, bir de ezberinden çıkmasın diye çarçapuk konuşunca, ortaya bu tip bir katliam çıkıyor. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|