AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Radyo & Televizyon
 Buzda dans
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 03/03/2007 :  00:12:23  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
buzda dansı izleyen var mı çok seviyorum ben o programı bence güzel bir spor ben asenayı tutuyorum siz?

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 03/03/2007 :  08:41:26  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bu videodaki kimse onu tutuyorum :)
http://www.youtube.com/watch?v=wxuFs0JeGj8

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

yamac
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 03/03/2007 :  15:23:37  Bilgileri Göster  yamac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi ben o bölümü izlemiştim. Yanlış hatırlayamıyosam orda Ayşe Arman şöyle bişey demişti:
"İngilizce mi söyleyeyim yoksa Türkçe mi? İngilizce söyleyeyim! Congratulations" dedikten sonra: "Her neyse ben Türkçe söyleyeyim sen İngilizce'ye çevir Gamze'cim."

Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol
Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
Hoşgörülülükte deniz gibi ol
Ya olduğun gibi ol, ya göründüğün gibi ol.

Mevlana

Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 03/03/2007 :  17:01:21  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ewt orayı yanlış söyledi maalesef:)
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000