AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad Online Tüm Resimler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/02/2007 :  12:45:27  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Soul_Keeper tarafından yazılan:

tiger girle lvl kaçta gidebiliriz ki??? ben onu güçlü bişi biliyorum bi de nerde çıkıyo???

her levelde gidebilirsin.ve acayyip güçlü 20 level ama.white tigerların oralarda çıkıyo.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 20/02/2007 :  16:56:57  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
level 19 str blade'ime tek çaktı deyim ben size hesap edin :) blade hybrid de olabilir emin değilim ama str boldu

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 20/02/2007 :  18:16:45  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim resme herkes mutlaka baksın.

Kısaca şöyle;
Server: Xian
Mekan: Jangan ın west gate çevresi.

Gece saat 4 te PvP yapayım dedim. Ama kapıda ne göreyim. Bir tane garment kendini clonlamış. Guild kurmak için gittiğimiz adam var hani bilirsiniz. Ben baktım orda çok özel scroll paketleri var. Bir tanesinin açıklamasını okudum ve tercüme ettim. Burdan alınan özel scroll ile kendinize klon savaşçı çıkartabiliyorsunuz.

Adamı biraz takip ettim ve bir yerde durduğu zaman da klon savaşçıları adamın etrafını kalkan gibi sarıyor. Ve işte görüntüsü...

http://img250.imageshack.us/img250/8098/clonns9.jpg

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 21/02/2007 :  16:15:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Güzel iş :D Nuke felanda vuruyolar mı? Garment olduklarına göre...

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 21/02/2007 :  19:45:57  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kop kop :D

onlar guild npc ve 2 şey için kullanılır:
1- job war(bi ara bug vardı ölürseniz çevredeki herkese saldırıyor düşman mesleğe değil yani direk pk oluonus)
2- guild war
yanlış bilmiyorsam(ki içimden bi ses değil diyor) guild master kullanabiliyor.
fiyatı türüne göre değişik. elementler pahalı, bişisizler ucuz. npc tif gibin girişiolar ve tipine aldanmayın kim kullanırsa kullansın 67-70 garment seti gözükür ama başkanın gücünde olur =)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000