AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad Online Tüm Resimler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 11/03/2007 :  16:14:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Herkes bana yetişmiş sroda ya :/ Her gün yarın kasıcam diye diye bi türlü yarın gelmiyo :)

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

Soul_Keeper
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 11/03/2007 :  19:30:53  Bilgileri Göster  Soul_Keeper için bir AOL İletisi Gönder  Soul_Keeper için bir ICQ İletisi Gönder  Soul_Keeper'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Soul_Keeper için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bi full str archer açtım manyak gelişiyo da gapı kaç yapsam onu bilemedim. bu arada paladin guildde boş yer varmı yoksa tekliflere cevap vercem :D

Server: Eldorado
ID:_CheF_
Level:19
Skills: Pacheon-fire-light-cold
Silah:Bow
Guild: yok
Job:Nereye job nereye :D
KurtNâme: KurtCobain
KurtLvl:19
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 11/03/2007 :  19:37:56  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
str bow mu kasılır =) var var boş yer de boşa kasma.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 14/03/2007 :  04:20:50  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu resme çok iyi bakın bakalım neler göreceksiniz?

http://i5.tinypic.com/4gfpts3.jpg

Göremediyseniz söyliyim; Resimdeki karakterin üstündekiler dahil çantasına kadar full sos var. Deposunda zaten elixirleri söylemeye gerek yok.

En dikkat çeken konu ise para.... Ne düşünüyorsunuz?

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Soul_Keeper
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 14/03/2007 :  16:13:08  Bilgileri Göster  Soul_Keeper için bir AOL İletisi Gönder  Soul_Keeper için bir ICQ İletisi Gönder  Soul_Keeper'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Soul_Keeper için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
o char hangi serverda???:D

bu arada paladin str bow nuker katili diolar o bakımdan kasıyorum :D kasılması lüzumlu charlar: int sword(sonra spear a geçirilecek), bi ara blader vardı ama... str glavie ve str bow. int bow hiç tavsiye etmiyolar onla mı karıştırdın???

Server: Eldorado
ID:_CheF_
Level:19
Skills: Pacheon-fire-light-cold
Silah:Bow
Guild: yok
Job:Nereye job nereye :D
KurtNâme: KurtCobain
KurtLvl:19
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa