AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 FallenSword
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 02/02/2007 :  11:12:47  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun güzelde tek tek oklara tıklayıp sayfanın yeniden açılması var.PokemonCrater gibi...Pokemon Blue(ya da diğerleri)gibi bir ilerleme olsaydı kesinlikle oynarım ama ilerleme olayı çok kötü...

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

mrflame
Üye

İleti 16

İletim - 08/10/2007 :  22:19:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
azrail o ne level öle yaff bi yardım et
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 19/10/2007 :  12:11:27  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
elimden gelen yardımı yapıyorum Türkçe iki kelam edenlere.. ama fsp istemeyin :P

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

barboros
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 07/11/2008 :  01:26:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İletim - 19/10/2007 : 12:11:27 konuyu hortlattığım için özür dilerim..yeni başlık açıp kirlili yapmak istemedim..

Nette arama yaparken gördüm üye oldum.

Bende bu oyuna yeni başladım 14 seviyedeyim oyunun genel olarak oynanmasını öğrendim ama hala görevleri bitirmekte zorlanıyorum..
Oyunda bilebildiğim 3-4 Türk klan var KİYAMET OTTOMANs OYNAYAMAYANLAR Turkey DbZ Gs 1905 2 adet TURK başlıklı var ..' klan çok güçlü KİYAMET ve OTTOMANS ..Ottomansa grdim selam verdim attılar..Kiyamet Mesajlara cevap yazmıyor..Buradaki arkadaşlar kurucu olduklarını yazmış Acaba (Klan kurucusu iseler )buradan sorulara cevap verebilirlermi ?

sorunum şu..Kendi siteme LİNK ve REKLAM etiketi koydum bunu (oyun FSP için) nasıl bilidirebileceğim..Klanlara girince oyuncuya extra bir başarı veriliyormu..?
mesela klanda öldürdüğüm DARMOV gibi veya ELİT yaratıkları klandan çıkınca öldüremedim..Bir etkisi varmı ..
Yanıtlarınız için sonsuz teşekkürler..
Sayfanın En Üstüne Git

barboros
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 09/11/2008 :  23:29:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
OyunSitesi böyle bir lonca yok ..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla