türkiyenin en güzel ve en iyi free serverinda oynamak istermisiniz? tabiki istersiniz.O zaman yapıcanız bir tek iş war.O da !!TİKLAMAK!!
Ondan sonraki gerekli bilgileri oradaki forum başliklarindan alabilirsiniz.Haydi wowcular buraya orjinal serverde oynayamıyorsanız türkiyenin en güsel free serveri.
SERVERİN ÖZELLİKLERİ: -serverda hergün en az 90 kişi online!! -diger serverlara göre dc yeme şansı çok az -serverda 200 kişilik kapasite -görevler genellikle türkçe ve türkçeleştirilmeye dewam ediliyor!!! -tamamen küfür hile vb şeyler ban sonucu
Bağlanti için ayrintilar burada :
- TürkW0W Nedir ?
TürkW0W, akademik amaçla Blizzard'ın geliştirdiği sunucu sistemini emule ederek çok kullanıcılı sunucu yazılımlarını inceleyen ve geliştiren bir topluluktur. TürkW0W tamamen iyi niyet, paylaşım ve dostluk üzerine kurulmuş bir oluşumdur. Hiç bir şekilde art niyete göz yummaz.
- TürkW0W'w katılabilmek için neler gerekir ?
Sunucularımızda, açık kaynak koda sahip ve bir kısmını kendimizin geliştirdiği hizmetten faydalanabilmeniz için öncelikle W0W istemcisinin bilgisayarınıza yüklü olması gerekir.
- W0W istemcisini yükledim, peki şimdi?
İstemci sürümünüz 1.12.1 veya 1.12.2 olmalıdır. Gerekli yama dosyasını indirerek kurmanız gerekir.
Vereceğiniz email geçerli ve kullandığınız email'iniz olmalıdır. Geçerli olmaması halinde yeni versiyona geçildiğinde char'ınıza elveda dersiniz.
- Yukarıdakilerin hepsini yaptım, istemciyi açıyorum ama kullanıcı adımı şifremi kabul etmiyor!!
TurkW0W sunucusuna bağlanabilmeniz için ; c:\Program Files\World of Warcraft\realmlist.wtf isimli dosyayı açarak içindekileri aşağıdaki şekilde düzenleyin.
Alıntı: set realmlist game.turkwow.com
- Questlerin Türkçe olacağını duydum bunun için ne yapmalıyım?
Bildiğiniz gibi WOW diğer pek çok oyun gibi Türkçe desteği vermiyor. Bu desteği Turkwow olarak 2 aşamada kazandırmayı hedefliyoruz.
Birincisi oyundaki Türkçe font desteği bunu epey bir uğraştan sonra bir patch geliştirerek sağladık. Böylelikle Türkçe questlerin yanısıra oyun içerisindeki oyuncuların konuşmalararındaki Türkçe yazılar da düzgün çıkmakta. İkincisi oyun içerisinideki yazıların Türkçeye çevrilmesi. Bunun için de bir web arayüzü geliştirilerek burada çevirilerin yapılması sağlandı.
- Türkçe font yamasını nerden indirebilirim?
Bu dosyayı "C:\Program Files\World of Warcraft\Data\" klasörüne açın. http://game.turkwow.com/fonts_mpq_turkwow.rar (1.45 MB) Bu dosyayı sitelerinde yayınlayacak arkadaşlar lütfen kaynak bildirsinler ve gönül rahatlığı ile yayınlasınlar.
- TürkW0W'a girdim fakat karekterler hakkında birşey bilmiyorum, ne seçmeliyim ?
Forumu incelerseniz W0W'a ait bir çok bilgiyi bulabilirsiniz.