AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 FRP&RPG'ye yeni başlıyorum.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 19/01/2004 :  17:57:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Burada da gördüm ki bu tür oyunları burada da yazılan sebeplerden dolayı neredeyse hiç oynayamamıştım.Ama bunarın bana yetecek kısmı ortadan kalktı sayılır.Bakıyorum da herkes herhalde boşuna savunmuyor bu türü...(Aslına bakarsanız bende artık NFS,FIFA,NBA ve vs'lerden sıkılmıştım.)Ben dediğim gibi bu türe yeni başlamak isteyenlerden biriyim ve ilk defa bu türe başlayan biri için hangi oyundan başlayacağım konusunda tavsiye verirseniz çok sevinirim.

İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...

egooistt
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 19/01/2004 :  18:51:40  Bilgileri Göster  egooistt için bir ICQ İletisi Gönder  egooistt'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  egooistt için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sana frp türü olmamasına rağmen Diablo'nun son çıkan versiyonlar. Mitolojiyi sevmiyorsan Fallout eğer baba bir frp istiyorsan Baldur's Gate öneririm. İyi eğlenceler
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 20/01/2004 :  00:06:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Diablo falan hikaye, Baldur's Gate ile işin en derinindende başlanmaz. Sana tavsiyem şu anda yeni exp paketi çıkmış olan NeverWinters Night'ı denemen. tek kişi ile oynuyorsun ve yanına bir yardımcı alıyorsun. Oyunu bitirmek için öyle çok iyi ingilizceyede gerek yok tabiiki konuyuda tam anlamak istiyorum dersen o başka... Hazır karakterler ile oyunu oynayabiliyorsun ve birçok kuralı kolayca anlayabileceğin özellikleri var.
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 21/01/2004 :  15:09:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ilk olarak forgotten realmsın ilk çıkan oyunlarından olan eski bir oyun var daggerfall ondan başlarsan senin için daha iyi olur hem kolay hemde anlaması zor. türkçe olarak bulabilirsen eğer sisihr cafe'de özgür die biri var o ve tayfasının çıkardığı istanbul efsaneleri:lalae savaşçıları var biraz komik ama güzel bi oyun. sonra baldur's gate 1 var önce bunları dene sonra yeni jenerasyon oyunlara geçersin yeni başlayan biri için bu oyunlar daha sağlıklı.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 21/01/2004 :  15:51:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Daggerfall ile Forgotten Realms'ın bir alakası yok. Ayrıca o oyunu hem bulmak hem de oynamak oldukça zor. Seneler önce çıktığı için de sesler başta olmak üzere birçok sorun yaratır. Oyundaki hatalardan bahsetmiyorum bile

Öneri kısmına gelirsek, son zamanlarda oynadığım FRP oyunları arasında en çok beğendiğim Divine Divinity oldu (Ne yazık ki bu oyundan sonra başka FRP oyunu oynayamadım ). Bulabilirsen denemeni tavsiye ederim. Ayrıca Fallout serisi ve Planescape: Torment, masa üstü FRP'ye yakın bir oyun arıyorsan kaçırmaman gereken oyunlar. Gerçi bu son yazdıklarım yeni başlayanlar için zor gelebilir. Daha kolay bir oyun istersen, şu an orijinal oyunu ile birlikte satılan Dungeon Siege: Legend of Aranna'yı deneyebilirsin. Belki çok basit gelebilir ama orijinali, türe yeni başlayan biri için ideal bir oyundu bana göre. Ayrıca eğer kitap okumayı seviyorsan Fantazi Kurgu türünde kitaplar okumanı tavsiye ederim. Türü daha iyi anlaman konusunda yardımcı olabilir.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 21/01/2004 :  17:59:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Peki kitaplar konusunda bir tavsiyeniz var mı?

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000