|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 21/01/2004 : 18:33:12
|
Ejderha Mızrağı ve Unutulmuş Diyarlar serisi ile başlayabilirsin. Ejderha Mızrağı'nı pek okuyamadığım için tek tek kitap önerisinde bulunamam ama Unutulmuş Diyarlar'da özellikle Kara Elf Üçlemesi ve Buzyeli Vadisi Üçlemesi (Kitabın İngilizcesi Icewind Dale ama oyunuyla alakası yok) kesinlikle okunması gereken kitaplardan. Genel FK kitapları hakkında tavsiyeler istersen Kültür, Sanat, Spor bölümünde yeni bir konu açabilirsin. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 22/01/2004 : 14:36:52
|
televizyonda gördüm yeni bir kitap çıkmış, yanlış hatırlamıyorsam "yüzüklerin efendisi ve felsefe", tam manasıyla bir rpg tanıtımı yapmasada en azından insanlara bu tür hakkında yararlı bilgiler verir okunmasında fayda var |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 22/01/2004 : 15:52:35
|
Cevaplarınız için çok teşekkürler.En kısa zamanda bir CD'ciye ve kitapçıya gidik bu yazdıklarınızdan bir kaçını alacağım... |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 22/01/2004 : 19:02:54
|
alıntı: televizyonda gördüm yeni bir kitap çıkmış, yanlış hatırlamıyorsam "yüzüklerin efendisi ve felsefe", tam manasıyla bir rpg tanıtımı yapmasada en azından insanlara bu tür hakkında yararlı bilgiler verir okunmasında fayda var
Bana kalırsa o kitabın tek amacı Yüzüklerin Efendisi'nin popularitesinden yararlanmak. Bu yüzden ileride "Harry Potter ve Felsefe" adında bir kitap çıkarsa şaşırmam  |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|