AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 M2:TW reinforcement problemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 10/02/2007 :  13:29:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar Türklerle oynuyorum oyunu.3. kez Moğollar geldi.İlk ikisinde bana bulaşmamışlardı fakat bunda şehirlerime saldırcak ve öncekilerden daha kalabalıklar.Problem şu benimde kalabalık ordularım var fakat moğollar ordularıma saldırdığında onun yanındaki ordular reinforcement olarak gelmiyolar.Bu gün moğollar yaklaşık 1600 kişi ile geldiler ordularının yarısını yok ettim ama benimkiler komple şehit olduEğer reinforcement olsaydı geri kalanınıda yok edebilirdim sanıyorum.Savaşın akşam üzeri yapılmasının bir etkisi var mıdır buna?Varsa bundan kurtuluşum yok mu?

By prince

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 10/02/2007 :  15:37:24  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
if the attacker or defender has reinforcements during a siege battle, the game will slow down and the reinforcements sometimes become passive even in ver 1.1. i think there's some problem with reinforcement pathfinding and the ai goes into a loop causing a lag. i don't get much lag with 1 stack vs 1 stack though it does slow down a bit with the extra city/castle effects.
hmm. buna göre şehir savaşında saldıranın ya da savunanın arkada desteği varsa oyun yavaşlar ve yardımcı birlikler bazen gelmez. 1.1 patchinde( buyur) yardımcıların yol bulma şeyleri geliştirildi diyor ve devam ediyor. yani patchi yükle :)

araştırdım ve gece destekler gelmeyebiliyormuş.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 10/02/2007 :  15:50:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Görüşmeyeli uzun zaman olmuştu paladin
Bende o yazıyı gördüm okudum benim anladığım kadarıyla orda savaş çıktığında reinforcementlar haritada oluyor fakat yürümüyorlar veya hareket etmiyolar.Benimse savaş ekranı açılınca dahi reinforcement gelmiyor.Ben adamların herhangi bir ordusuna saldırsam arkada 2k küsür reinforcement oluyor ama onlar bana saldırınca 3 katım halinde saldırıyorlar.Birde bir adaletsizlik daha fark ettim.Biz sadece belli sayıda üniteyi tek orduda tutabilirken moğollarda bizden fazla ünite bulunabiliyor.Neyse her ihtimale karşı patchi yükleyeyim.Bir de Moğollara karşı taktiği olan varsa ve söylerse çok sevinirim.

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 11/02/2007 :  10:42:55  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
dün hatırladığımı aynen kopyalıyorum bende oyun yok :)

Moğollara karşı gece baskını yapabilen komutanlarınızla geceleri baskın yapın.. böylece düşman reinforcementleri gelmez gibi bişeydi :)

uzun zamandır slm yazıyorum cod'dan zaman yok :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 17/02/2007 :  12:14:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar moğollara karşı taktik arayanlar için küçük ama etkili bir taktik buldum.Askerlerinizi köprülerde konuşlandırın.Yalnız bu birlikler içinde her kesimden adam olcak.Mızrakçılar(özellikle yeniçeriler çok etkili) köprünün önüne bu mızraklıları koyacaksınız mızraklıların arkasına okçuları.Sağ ve solda süvarileriniz olcak.Eğer mızraklılar için iş kötüyse atlıları devreye sokuyorum.Fakat eğer kalabalıklarsa mızraklılarınız çok yorulacaktır.Yer değiştirmeyi unutmayın vede kesinlikle taarruza geçmeyin.
PS:15 tatilde çok cod oynadım turnuvaya falan katılmıştık takımca ondan sürekli ordaydım

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

mg42
Üye

Fiji
İleti 2

İletim - 19/04/2007 :  15:41:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben venediklilerim ama anadoluyu aldım mogollar gelıcek(hazar denızıne yaklasmıslar haber geldı)yenıcerımde yok napıım.we ben new campaıgn de sadece ılk bastakı 5 ulkeyı alabılıorum oyunu bıtırmem mı lazım daa 1 ay oldu aldıım
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000