Evet oynanabilen bütün devletleri açmak için oyunu bitirmen lazım. Moğollar çok geç gelirler aslında. O zamana kadar gelişmen lazım, olmadı; Bütün askerlerini bir şehre çek. Örnek olarak Konya. Orada savunma yap. Askerleri çekeceğin şehirde ise her turn asker bas, hiç boş durma, biraz da şansın varsa ve oyunu easy de oynuyosan kazanırsın, yoksa çok zor. Gelişmemişsin ondan dolayı.
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
ya en zorda oynuorum ama awrupanın cıwısını cıkardım gucum de supreme.anadoluda guclu 4 tane famıly member ım war bızans ı falan da yıktım.dınden de attılar benı cok saldırdım tabı ondan:) o zmn ben o famıly memberları bı bolgede toplıım onlar gelınce dalarım tesekkur;)
dinden attılar?Güzelim hille ile oynamıyarsan bence senin moğallardan çok daha önemli bir problemin var;)Bir çok hristiyan devletle ve haçlı seferleri ile ugrasman lazım.Valla ben bir turn'de 3 toprak kaybetmiştim dinden atılınca:)
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
Moğollara karşı en kolay taktik köprü savaşıdır.Aslında kuşatmayı süreli oynuyorsan kalelerinde top atabiliyorsa kuşatma savaşlarıda çok kolaydır ama ben süresiz oynadığım için körpü savaşında yeniyorum.Köprü savaşında kaç kişi olurlarsa olsunlar çok dar yerlerden geçtikleri için toplu halde savunamıyorlar hele catapult falan varsa karşıya geçmeden moralleri shaken oluyor iyi defans yaparsan kazanamayacapın köprü savaşı yok yani.Adamları köprüye çek kolayca kazanırsın yani.Zaten Venedik ile oynuyormuşsun.Bildiğim kadarıyla İtalyanların mızraklıları gelişmiş olması lazım.Kolaycana alırsın yani.Ben bir kere dağlık bir yerde yaklaşık 1300 kişiye 3000 kişi falan savaşmıştım.Benim ordumun tamamı gitti onların yarısı:DYani az daha savunma sistemi bozmasam tamamdı yaniÇünkü ilk geleen orduyu kovaladım kovalarken tepeden aşağıya indim bu arada okçuların okları bitti.Ben askerleri tepeye çıkartana kadar çok yoruldular ve bir moğol klasiği atlılarla tanıştılar:DHepsi öldü tabi.Tüm devletlerle oynamak için bir çözüm var nette ararsan bulursun.Bir dosya vardı onu değiştirceksin.Ama adını unuttum.