AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Yükleme Sorunu...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 14/02/2007 :  15:14:00  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben SilkRoad'ı yüklüyordum.%95 oldu.Ama birhata verdi.Nedeni nedir acaba lütfen yardım oyunu çok merak ediyorum...

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 14/02/2007 :  15:48:11  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hatayı da yazsaydın keşke...
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 14/02/2007 :  16:23:49  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hiç sorma hata çıkınca kapattım.Ama messageli birşey yazıyordu.Cevap verenlere şimdiden teşekkürler...

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

batunet95
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/02/2007 :  18:43:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aynı şey benimde başıma geldi merak etmeyin düzelmiyo
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 14/02/2007 :  19:42:14  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam yeniden denedim.Bu sefer oldu.Yinede teşekkürler.

Sayfanın En Üstüne Git

__serkan__
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 05/11/2007 :  15:09:39  Bilgileri Göster  __serkan__ için bir AOL İletisi Gönder  __serkan__ için bir ICQ İletisi Gönder  __serkan__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  __serkan__ için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sen nerden yukluodun ya bende istioomda silkroadı
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000