AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Cd-Key &Crack Sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 20/01/2004 :  13:09:50  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Acaba yeni üyelerden kaçı üyelik sözleşmesini okuyo?Bu crack ve cd-keyleri yeni üyeler soruyo hiç okuyan yok mu acaba bende bundan sonra imzama bu üyelik sözleşmesinin linkini koyucam.

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 21/01/2004 :  00:06:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen kendini neden bu kadar üzüyorsunki? Bırak yönetici arkadaşlar bu tip olaylarla ilgileniyorlar. Sen kendi yaptıklarına bak ve doğrudan sana karşı birşey olmadıkça hiçbirşeyi kafana takma...
Sayfanın En Üstüne Git

€ric_C@rtm@n
Üye

South Sandwich Islands
İleti 58

İletim - 22/01/2004 :  00:20:52  Bilgileri Göster  €ric_C@rtm@n için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
tabiki %1i....ayrca ben de girerken okumadm we bundan sonra da okumam...zate modlar bu iş için war...bi-iki kişi yannış bişiler yapsın ki onnara da hareket olsun...
ayrıca imzanı boş işler için harcama:
1.si üye olduktan sonra görcekler imzanı ki bu da zate biçok şey için geç olmuş olcak...
2.zannediosun 1 kişi bile olsa "aaaa bak seytan73'ün imzasına üyelik sözleşmesini okuyun yazıo hadi okuyalım..."dicek????
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 22/01/2004 :  03:15:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yanlışlarınızı düzeltmenin ve uyarılarda bulunmanın bizim çok hoşumuza gittiğini ve tek işimizin bunlardan ibaret olduğunu sanıyorsun sanırım.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 22/01/2004 :  11:59:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yöneticiler benim açımdan sadece bizim atladığımız, ve ya unuttuğumuz konuları bize hatırlatmakla hükümlüdürler. başlık kilitlenmesi, taşınması hiç olmaması gereken konular. bu tip konulara bizim özen göstermemiz, FORUM KURALLARINI OKUDUKTAN SONRA! kurallara dikkat etmemiz ve uygulamamız gerekir. forum yöneticilerinin yok bu başlığı buraya taşı yok bu başlık uygun değil kilitle gibi bir misyonları olması bizim forum üyeleri olarak bu forumu amacına uygun olarak kullanmadığımızı gösterir. bu yüzden bizim üstümüze düşen görev forum konularımızı, yazılarımızı mümkün olduğu kadar doğru, kurallara uygun yazmamız gerekir ki yöneticilerimiz de üzerlerine düşen görevi yapsınlar değil mi?
Sayfanın En Üstüne Git

kusadam
Üye

Turkey
İleti 300

İletim - 22/01/2004 :  21:31:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
forum kurallarını okuyanda okumayanda önemli değil bence.bir çoğumuz siteye ilk girdiğimizde cd-key sormadık mı?ama zamanla öğrendik.bence sitede kalıcı olanlar zaten bu hatadan sonra cd-key sormaz,sitenin iyi ve kalıcı üyelere sahip olmasını istiyorsak bu bir ön eleme olabilir...

Passive-Aggressive Bullsh.t.

--------------------------
SILKROAD
server: Tibet
nickname: Opiate
job: Trader
level: 20+ (sp farming)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu